Радоњић: Пред нама је захтеван период, требају нам појачања

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да се нада да ће његова екипа у предстојећој утакмици против Мега Лекса забележити нову победу, као и да је свестан да је пред црвено-белим захтеван период.

"Играмо први меч у овој сезони против Меге, екипе која има препознатљив систем и игру. Они су на селекцију играча од прошле године додали још неколико нових младих и талентованих играча с доста потенцијала од којих треба очекивати квалитетна издања. Наши дуели су увек били специфични и интересантни, без обзира на ситуације у којима се налазимо. Спремамо се да одиграмо добро и да одговоримо на њихов потенцијал, енергију и индивидуалне могућности и да дођемо до нових бодова", рекао је Радоњић.

Црвена звезда дочекаће у недељу у дворани "Александар Николић" од 17.00 Мега Лекс у четвртом колу Јадранске лиге.

Новинаре је занимало да ли је утакмица против Меге добра припрема за скори почетак такмичења у Евролиги.

"За нас је сваки меч битан. Размишљамо о томе да будемо бољи од противника, али осим тога, сваки дуел је битан у смислу да после тога спремност буде већа. У овом тренутку целокупна концентрација је да будемо бољи од Меге", рекао је Радоњић.

Он је рекао да је свестан да је пред Звездом захтеван период, с обзиром на то да његов тим очекује велики број утакмица, као и да мисли да ће бити осцилација у игри.

"Видећемо како ће све функционисати, тешко је у овом тренутку наћи прави речи за оно што нас очекује. Знамо да ће бити тешко. Тренутно можемо бити задовољним формом, али сигуран сам да ће бити осцилација у наредном периоду", рекао је тренер црвено-белих.

Он је додао да је његовој екипи потребно "још играча" како би на "најбољи могући начин" прошла предстојећи циклус, али да још увек нема назнака ко би могао да појача тим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи