Читај ми!

Реч директора пред финале АБА лиге

Пред финале АБА лиге између Црвене звезде и Мега Лекса, о својим очекивањима за Интернет портал РТС-а говоре директори два клуба, Давор Ристовић и Горан Ћакић. Разговор водио Марко Љубомировић. Финални дуел почиње у 19.00 и можете га пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

Црвена звезда и Мега Лекс почињу борбу за регионалног првака и шампиoнско прстење. Први меч серије која се игра на три победе одиграће се на паркету хале "Александар Николић" у Београду од 19.00 и можете га пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

Пред старт финалних борби, директор клуба са Малог Калемегдана Давор Ристовић очекује тешку серију, али и победу:

"Игра се на три победе и ту видимо нашу предност. Имамо дужу клупу, а знамо да је Мега мало ослабљена повредама. Међутим, то код њих није толико битно, јер су они показали свој квалитет током сезоне, а и у полуфиналу против Будућности, где су такође били ослабљени, али су победили екипу која је била убедљиво прва на крају регуларног дела са 2:0", са опрезом прича Ристовић.

Његов колега, али и пријатељ Горан Ћакић, сматра да након освајања Купа Радивоја Кораћа и пласмана у финале АБА лиге са правом очекује да његов тим понови добре игре, и поред проблема са повредама:

"Надамо се и верујемо да и поред свих проблeма имамо шансе за титулу", поручује Ћакић.

Ристовић сматра да је кључ успеха у добијању прве утакмице и очекује подршку навијача:

"Надам се да ће наши навијачи препознати овај тренутак."

Ћакић верује да ће освојени трофеј Купа помоћи на плану искуства младог тима Меге:

"Можда ће нам баш то што смо већ освојили трофеј помоћи да се направи корак више, и повећати шансе за укупну победу."

Двојица директора нису дали конкретну прогнозу резултата, али су обојица истакла да се надају победи.

"Важно нам је да победимо у првој утакмици, што би нам помогло у наредним. Битно је да освојимо трофеј, јер нам је то један од циљева ове сезоне", поручује Ристовић.

"У три утакмице добити тим као што је Звезда је јако тешко, јер то није једна утакмица и турнирски систем. Квалитетнији су, имају већи ростер, али ми смо већ показали да можемо да урадимо такве ствари и да од нас може да се очекује изненађење", каже Ћакић.

На питање ког играча из супротног табора би волео да види у свом тиму, Давор је као из топа изговорио име Радета Загорца, док Горан није могао да се одлучи између Луке Митровића и Марка Гудурића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару