Читај ми!

Важне победе Индијане, Даласа и Детроита

У ноћи између среде и четвртка одиграно је осам утакмица у кошаркашкој НБА лиги, а победе су уписали Детроит, Далас, Портланд и Индијана која је тиме прекинула поражавајућу серију. ЛА Клиперси опет надиграли Лејкерсе загорчавајући последње утакмице Кобија Брајанта на домаћем терену.

Кошаркаши Индијане победили су Кливленд са 123:109 и тако окончали низ од четири узастопна пораза.

Индијану су до победе предводили Пол Џорџ са 29 поена и Џеј Џеј Мајлс са 21 постигнутим поеном. На другој страни, у Кливленду, који је играо без Леброна Џејмса, Кајри Ирвинг је постигао 26, а Кевин Лов три поена мање.

Детроит је остао у трци за плеј-оф, пошто је прошле ноћи у гостима био бољи од Орланда са 108:104.

Најефикаснији у екипи Детроита био је Реджи Джексон са 24 поена, док је у редовима Орланда, који је окончао серију од три победе на домаћем терену, најбољи био Еван Фурније са 19 поена.

У дуелу две екипе које се и даље боре за место у доигравању у Западној конференцији, Далас је са 88:86 био бољи од Хјустона. Далас је сада седми и има скор од 40 победа и 38 пораза, док је Хјустон први испод црте са скором 38-40.

Важну победу остварио је и Портланд, који је са 120:115 славио против Оклахоме.

Најефикаснији у победничком тиму био је Ел-Фарук Амину са 27 поена, док је у пораженом тиму, за који нису играли Кевин Дурент, Расел Вестбрук и Серж Ибака, најбољи био Енес Кантес са 33 убачена поена.

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса су победили Лос Анђелес Лејкерсе са 91:81, овога пута на њиховом терену.

Деандре Џордан и Џеј Џеј Редик су постигли по 15 поена у победничком тиму и тако покварили претпоследњу утакмицу Кобија Брајанта на домаћем терену.

Брајант је постигао 17 поена за Лејкерсе, које чекају три гостовања пре него што трећи стрелац у историји НБА лиге и коначно опрости од домаћих навијача наредне среде против Јуте.

Шарлот је предвођен Кембом Вокером славио против Њујорка са 111:97, док је Бостон уз 32 поена Ајзее Томаса победио Њу Орлеанс са 104:97.

Резултати утакмица:

Индијана - Кливленд 123:109
Орландо - Детроит 104:108
Вашингтон - Бруклин 121:103
Бостон - Њу Орлеанс 104:97
Њујорк - Шарлот 97:111
Далас - Хјустон 88:86
Портланд - Оклахома 120:115
ЛА Лејкерс - ЛА Клиперс 81:91

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару