Пораз Звездиних јуниора без последица, за трофеј са Реалом

Јуниорски тим Црвене звезде поражен је у последњем колу Б групе Фајнал-ејта Еверолиге у Мадриду 72:63, али неупсех у дуелу са литванским тимом неће имати последица по црвено-беле. У недељу у подне ново финале са Реал Мадридом.

Наиме, изабраници тремера Слободана Клипе су коло пре краја обезбедили пласман у финале па је дуел са славним литванским тимом био лишен такмичарског значаја.

Звездина селекција до 18 годин ће тако бити у прилици да брани титулу шампиона освојену прошле године у Милану, а противник ће јој као и минуле сеоне бити мадридски Реал.

Што се тиче дуела са Жалгирисом, црвено-бели никако нису успевали да пронађу свој препознатљив ритам. Екипа из Каунаса је водила скоро читаву утакмицу, а Звезда је половином треће деонице пришла на два поена минуса (47:45), али није успела да направи потпун преокрет.

Црвено-бели су имали слабије проценте шута, били су слабији у скоку, а направили су и више грешака што је Жалгирис искористио на прави начин.

Финални дуел са мадридским Реалом на прграму је у недељу у 12 сати.

Жалгирис - Црвена звезда 72:63 (25:19, 19:13, 14:20, 14:11)

Жалгирис: Белиаускас 16, Андрускевичијус, Зилинскас, Станкевичијус, Кулбока 13, Караринас, Диенис 5, Масиулис 2, Велицка, Варнас 5, Еходас 16, Бирутис 15.

Црвена звезда: Ћоровић, Капетановић 2, Аранитовић 18, Стојановић 12 (8 ск, 7 ас), Раданов, Кенић 4, Дрљача, Миладиновић 8, Поповић 8, Симанић 9, Ракићевић 2, Радовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи