Вујошевић: Без Павловића, термин није у интересу кошарке

Црвена звезда и Партизан у утакмици 7. кола Суперлиге Србије суочиће се у недељу од 21 час у хали Пионир. То ће бити осми дуел београдских ривала у овој сезони и одлучиваће о вођству у лиги, јер оба тима тренутно имају максималан учинак. Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић очекује жесток дуел, иако његов тим у утакмицу улази знатно ослабљен.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да се екипа за дерби са Црвеном звездом, први ове сезоне у домаћој Суперлиги, спрема као и за сваки друг меч и потврдио да Саша Павловић због повреде неће играти.

"Очекујем да Павловић буде у тиму следеће недеље, значи за две утакмице. Мачван ће играти, имао је баналну повреду и није била потребна већа терапија. Имамо и своје стандардне проблеме, али сад нећу о њима да се не понављам. Спремамо се максимално, од играча очекујем борбу и да после меча нико у свлачионици не каже, јао што нисам то урадио. Ако буде тако - бићу задовољан", изјавио је Вујошевић на конференцији за медије у дворани Пионир.

Ипак, према његовим речима сутрашњи дерби, дуел два непоражена тема, у припреми се ни по чему не разликује од других утакмица.

"Зна се како игра Звезда, јако, чврсто, у одбрани на граници прљавог. Имају доминантног Марјановића, око њега се све врти. Цела екипа има квалитет и озбиљна је претња", констатовао је тренер црно-белих.

Он је прокоментарисао и чињеницу да се дерби "поклапа" са финалном утакмицом Евролиге између Реала и Олимпијакоса.

"Свим љубитељима кошарке то смета, знам да је у питању конкурентност међу телевизијама, али без обзира на све, тај термин није у интересу кошарке. Морало је да се нађе решење како би љубитељи кошарке пратили оба догађаја", закључио је Вујошевић.

Дерби седмог кола КЛС између Црвене звезде и Партизана игра се сутра од 21 сат у дворани Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи