Читај ми!

Кливленд и Хјустон изједначили

У другој утакмици полуфинала плеј офа Источне конференције НБА лиге кошаркаши Кливленда савладали су јутрос Чикаго са 106:91 и изједначили резултат на 1:1 у серији у којој се игра до четири победе. Хјустон је, такође, изједначио резултат на 1:1 у Западној конференцији, пошто је победио Клиперсе са 115:109.

Са 33 коша Леброн Џејмс је био најзаслужнији за тријумф Кливленда у чијим редовима је запажену партију пружио и Кајри Ирвинг са 21 поеном.

У пораженом Чикагу најјачи утисак оставио је Дерик Роуз са 14 кошева и десет асистенција, а ефикаснији од њега у редовима Булса био је само Џими Батлер са 18 поена.

Наредне две утакмице играће се у Чикагу, а прва од њих већ у ноћи између петка и суботе.

Џејмсу Хардену припадају највеће заслуге за победу Хјустона против Клиперса и изједначење у тој полуфиналној серији. Од укупно 32 коша, колико је постигао на овој утакмици, Харден је половину (16) убацио у последњој четвртини. Притом, имао је и седам асистенција.

Уз Хардена поново је сјајну партију пружио Двајт Хауард остваривши нови "дабл-дабл" учинак - 24 поена и 16 скокова.

Харденов кошгетерски допринос био би сигурно још већи да од 21 слободног бацања није промашио 13!

На супротној страни опет је бриљирао Блејк Грифин. Са 34 коша и 15 ухваћених лопти био је најјача карика у ланцу Клиперса, али недовољна јер је изостао Крис Пол који је и ову утакмицу пропустио због повреде.

Серија се сада сели у Лос Анђелес где ће бити одиграна наредна два меча, а први од њих у ноћи између петка и суботе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи