Читај ми!

Брејк Мемфиса у Оукленду, Атланта изједначила

У другој утакмици полуфинала плеј офа Западне конференције НБА лиге кошаркаши Мемфиса савладали су јутрос у Оукленду Голден стејт вориорс са 97:90 и изједначили резултат на 1:1 у серији у којој се игра до четири победе. Предвођена ДеМаром Керолом, који је убацио 22 поена, Атланта је такође савладала Вашингтон са 106:90 и изједначила резултат на 1:1 у Источној конференцији.

До првог брејка у овој серији Мемфис је предводио Мајк Конли са 22 поена, а велике заслуге за победу гостију припадају Зеку Рендолфу, Марку Гасолу и Кортнију Лију.

Са 20 кошева Рендолф је био други стрелац тима, при чему је имао седам скокова и четири асистенције. Гасол и Ли убацили су по 15 поена, с тим да је Гасол имао и шест ухваћених лопти.

У пораженом Голден стејту истакао се најкориснији играч лигашког дела шампионата (МВП) Стефон Кари са 19 кошева, шест асистеницја и пет скокова. Подбацили су, међутим, његови саиграчи па су "ратници" доживели први пораз на свом терену после 21 узастопне победе.

Наредна утакмица у Мемфису играће се у ноћи између суботе и недеље.

Предвођена ДеМаром Керолом, који је убацио 22 поена, Атланта је јутрос савладала Вашингтон са 106:90 и изједначила резултат на 1:1 у полуфиналу плеј-офа Источне конференције.

Уз Керола запажене роле у победничком тиму имали су Ал Хорфорд и Пол Милсап са по 18 кошева, а скроман допринос тријумфу "јастребова" дао је бивши играч Црвене звезде Перо Антић са осам поена и три скока.

У пораженом Вашингтону најјачи утисак оставио је Рамон Сешнс са 21 кошем.

Наредне две утакмице играће се у Вашингтону, а прва од њих у ноћи између суботе и недеље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи