Читај ми!

Бјелица: Фенербахче може да освоји Евролигу

Кошаркаш Фенербахчеа Немања Бјелица верује да његов тим може да освоји прву титулу првака Европе у историји.

"Постигли смо велики успех пласманом на фајнал-фор Евролиге, али сигуран сам да се ту нећемо зауставити. Предстоје нам две утакмице за трофеј, али наравно да неће бити лако. Даћемо све од себе да постанемо прваци Европе", рекао је Бјелица за турски Еуроспорт.

Српски репрезентативац има опцију да од лета пређе у Минесоту за 1,2 милиона долара, након што га је 2010. године НБА тим драфтовао као 35. пика.

"Тренутно не размишљам о преласку у НБА лигу, фокусиран сам на освајање Евролиге и првенства Турске. Постоји опција да наредне сезоне играм НБА лигу, али то ми тренутно није у мислима", навео је крилни кошаркаш.

Бјелица је додао да му пријају речи тренера Бајерна Светислава Пешића, који је изјавио за њега да је најкомплетнији играч Европе.

Фенербахче ће 15. маја на Фајнал-фору у Мадриду у полуфиналу играти против домаћина Реала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи