Навијачи Звезде дочекали своје шампионе!

Око три стотине навијача дочекало је кошаркаше Црвене звезде јутрос око 04.30 на паркингу код некадашњег хотела Интерконтинентал, како би са њима прославили освајње шампионског прстена АБА лиге.

Већ око 03.30 почели су да пристижу навијачи црвено-белих, који су хтели да поздраве своје љубимце након освајања прве, историјске титуле у регионалном такмичењу.

А када су око 04.45 играчи и стручни штаб аутобусом стигли из Загреба на место окупљања, настао је прави делиријум, пропраћен певањем навијачких песама и паљењем пиротехнике.

Можда је за нијансу веселији од осталих био Американац Чарлс Џенкинс, који је и сам у једном тренутку држао бакљу. Присталице Звезде су те моменте пропратиле скандирањем "Ђенка, остани!"

Наравно, егзалитрани навијачи искористили су ову прилику да попричају са својим љубимцима, честитају им на великом успеху и направе фото снимке.

Све је протекло у најбољем могућем реду, а окупљени су се разишли око 6 часова. Неки су вероватно директно отишли на првомајски уранак...

Црвена звезда је победом над Цедевитом у Загребу (89:79) у четвртом мечу финалне серије, први пут у својој историји освојила регионалну АБА лигу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи