Митровић: Поносан сам на екипу!

Лука Митровић, капитен Црвене звезде, поносан на екипу због победе над Галатасарајем у Истанбулу.

Капитен Црвене звезде Лука Митровић поносан је на екипу што је забележила победу у гостима над Галатасарајем у 10. колу Топ 16 фазе Евролиге.

"Драго ми је да смо уписали тријумф и показали да са екипама у Топ 16 фази успешно можемо да се носимо и на гостујућим теренима. Максимално смо искористили наше предности, играли смо управо онако како смо се и договорили пре меча, агресивно у одбрани уз контролу скока и са доста трчања и заслужено смо победили", рекао је Митровић за клупски сајт.

Црвена звезда је синоћ у Истанбулу победила Галатасарај са 91:68 у утакмици 10. кола Групе Е Топ 16 фазе Евролиге.

"Велика победа за нас. Испоставило се да Галатасарај није био у окрњеном саставу, као што се пре утакмице најављивало, и да су играли у доста широј ротацији. Ипак, то нас није заварало, играли смо силно мотивисани и уз максималан приступ", оценио је Митровић.

Наредни портивник изабраницима тренера Дејана Радоњића у Топ 16 фази биће Барселона.

"У Београд не долази сваки дан екипа као што је Барселона. Надам се да ће Арена још једном бити испуњена до последњег места, да ће нам навијачи пружити велику подршку и да ћемо покушати заједничким снагама да савладамо тако велики тим и клуб као што је Барселона. Тријумф над Барсом би могао да буде круна свега оног што смо до сада урадили у Евролиги", казао је Митровић.

Звезда ће 19. марта у Београдској арени дочекати Барселону у утакмици 11. кола Групе Е Топ 16 фазе Евролиге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи