Читај ми!

Сан Антонио сигуран, за Њујорк има наде

Кошаркаши Мајамија, Индијане, Торонта, Чикага, Бруклина и Вашингтона обезбедили су место у плеј-офу Источне конференције, док су у утакмицама играним у ноћи између среде и четвртка то урадили и Сан Антонио, Оклахома и Клиперси. Сан Антонио је против Голден стејта уписао 19. победу заредом, и већ се може рећи да је обезбедио прво место не само на Западу већ у обе конференције. Њујорк је задржао наду да ће се пласирати у плеј-оф, пошто је победом над Бруклином заузео осмо место на Истоку.

Сан Антонио је као домаћин победио Голден стејт са 111:90 и тако продужио серију победа на 19. Спарси у следећој утакмици иду у госте Оклахоми, што ће бити дуел две првопласиране екипе на Западу.

Сан Антонио додуше има шест победа више и већ се може рећи да је обезбедио прво место не само на Западу већ у обе конференције.

Мајами је код куће био убедљив против Милвокија - 96:77. Екипу је до тријумфа предводио Леброн Џејмс са 17 поена. Хит је остао први на Истоку и обезбедио је учешће у плеј-офу.

Милвоки сада има 14 победа и 61 пораз, и само га једна изгубљена утакмица дели од изједначења клупског рекорда по броју изгубљених утакмица у сезони. Репрезентативац Србије Мирослав Радуљица провео је пет минута у игри и за то време је постигао два поена.

Њујорк је задржао наду да ће се пласирати у плеј-оф, пошто је код куће победио Бруклин са 110:81 и сада је осми на Истоку, са три победе више од Атланте. Нетси су упркос поразу и званично обезбедили пласман у плеј-оф, пошто је Атланта изгубила од Чикага - 105:92.

Клиперси су преокретом у четвртој четвртини дошли до победе од 112:108 као гости против Финикса и тако му нанели болан пораз у борби за плеј-оф. Блејк Грифин и Дарен Колисон постигли су по 23 поена за тим из Лос Анђелеса.

Шесторица играча Финикса имала су двоцифрен број поена, а највише их је дао Маркус Морис - 16.

Сакраменто је код куће победио Л. А. Лејкерсе са 107:102. Лејкерси су један од најтрофејнијих и најпопуларнијих тимова лиге, а својевремено су са Кингсима играли у финалу Запада, али ова утакмица није имала никакав значај, пошто су оба тима одавно изгубила шансе да се нађу у плеј-офу.

Резултати утакмица:

Индијана - Детроит 101:94

Њујорк - Бруклин 110:81

Орландо - Кливленд 98:119

Филаделфија - Шарлот 93:123

Торонто - Хјустон 107:103

Вашингтон - Бостон 118:92

Атланта - Чикаго 92:105

Мајами - Милвоки 96:77

Минесота - Мемфис 102:88

Сан Антонио - Голден стејт 111:90

Денвер - Њу Орлеанс 137:107

Феникс - Л. А. Клиперс 108:112

Сакраменто - Л. А. Лејкерс 107:102

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару