Читај ми!

Радоњић: Хвала навијачима, ништа још није готово...

Дејан Радоњић похвалио игру своје екипе, али и сјајну атмосферу у Арени. Ипак, тренер црвено-белих свестан је да ништа још није готово, јер Звезду очекује тешко гостовање у Казању.

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да су његови кошаркаши вечерас направили велику разлику пред реванш сусрет са Униксом, у полуфиналу Еврокупа, али да она није довољна, јер је руски тим изузетно убедљив на свом терену.

"Како је време одмицало успостављали смо контролу и до краја практично одбрану одиграли на бриљантан начин, што нас је довело до победе. Беспоштедно смо се борили, сви су оставили срце на терену и направили разлику која је изузетно велика", рекао је Радоњић новинарима после утакмице.

Звезда је у Београдској арени победила Уникс са 63:52, у првој полуфиналној утакмици Еврокупа.

"Има још једна утакмица, било би паметно неке ствари оставити за тај дуел, ствари које су биле добре. Огромно задовољство је тренутно присутно, али да видимо како ћемо ових неколико дана искористити, надам се на најбољи начин. Разлика није толико велика, јер Уникс на свом терену добија противнике са 20-30 разлике", рекао је Радоњић.

Он је додао да су његови кошаркаши атмосферу у Арени искористили на најбољи начин.

"Навијачи су направили атмосферу да нам буде привилегија да учествујемо у оваквом догађају. Направили су такав амбијент да смо ми то искористили и на крају савладали реномираног и квалитетног противника, који је фаворит за освајање Еврокупа", рекао је тренер црвено-белих.

Радоњић је навео да га брине ситуација око Ивана Раденовића и Бранка Лазића.

"Забрињава да у наредних неколико дана нећемо моћи да рачунамо на Раденовића, видећемо каква ће бити његова позиција за меч у Казању. Лазић ће такође морати да паузира неколико дана", рекао је Радоњић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару