Читај ми!

Клиперси, на мишиће до победе

Још десет мечева до краја лигашког дела НБА. Полако се граде позиције за плеј-оф. У ноћас одиграним утакмицама Клиперси су успели да се извуку и стогну до минималне победе против Атланте – 109:108. Сан Антонио је славио против Орланда 121:112, Милвоки је везао и трећи пораз, поражени су од Вашингтона, 114:107. Победе забележили Њујорк, Мемфис и Јута.

Клиперси замало да прокоцкају предност од 12 поена пред последњу четвртину. Последњи напад могао је Орланду да донесе продужетке, међутим Тиг погажа само једно слободно бацања и Клиперси су стигли до победе, 109:108.

Домаћина је до победе предводио Грифин са 27 поена. Фантастичну парију пружио Крис Пол са 19 поена и 10 асистенција, а до дабл-дабл учинка стигао је и Џордан са 13 поена и 12 скокова.

Перо Антић се вратио у форму. Клиперсима је убацио 16 поена (тројке 3/5), уз шест скокова и две украдене лопте. Од рекорда НБА каријере делио га је само поен.

Сан Антонио је надиграо Орландо, 121:112. Звезда вечери био је Тони Паркер који је забележио скор од 30 поена. Њега је пратио други ветеран у екипи Ђинобили који је додао 24 поена. У пораженом тиму најефикаснији био је Харис са 23 поена, Вукчевић је забележио дабл-дабл учинак 19 поена и 13 скокова.


 
Њујорк је везао и трећу победу, савладали су на гостујућем терену Кливленд 107:97. Кармело Ентони је поново био одличан овог пута зауставио се на коти 26, саиграчи су га испратили тако да он није био једини расположени на терену.

Меч у Кливленду имао је и један јубилеј. Повучен је из употребе дрес са бројем 11 који је припадао Жидрунасу Илгаускасу. Церемонији је присуствовао и Леброн Џејмс, иако се није на леп начин разишао са клубом, када је прелазио у Мајами након седам сезона.

Резултати:
Кливленд - Њујорк 97:107
Филаделфија - Јута 92:104
Милвоки - Вашингтон 107:114
Мемфис - Шарлот 111:89
Сан Антонио - Орландо 121:112 и
Л.А. Клиперс - Атланта 109:108

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару