Читај ми!

Звезда савладала Крку, Мега боља од Радничког

Црвена звезда у бледом издању савладала екипу Крке са 78:65 и остала на првом месту Јадранске лиге. У српском дербију, Мега Визура у Крагујевцу савладала екипу Радничког са 86:84.

Црвена звезда забележила је нову победу у регионалном такмичењу, савладавши Крку са 78:65, и остала на првом месту Јадранске лиге са учинком од 19 победа и четири пораза.

Више од 3.000 навијача у београдском Пиониру није могло да ужива у кошаркашкој представи два тима, али најважније је остварено - црвено-бели су забележили победу.

Гости су одлично почели меч, али је Звезда већ до краја прве четвртине стигла до предности, коју је увећавала до полувремена.

У наставку, црвено-бели су одржавали предност, али је Крка неколико минута пре краја меча стигла на само шест поена минуса.

Ипак, домаћа екипа је појачала одбрану у тим тренуцима и стигла до нове победе, чиме је увећала шансе да регуларни део такмичења заврши на првом месту на табели. 

Кошаркаши Мега Визуре победили су у гостима крагујевачки Раднички са 86:84 (18:27, 20:23, 24:15, 24:19) у 23. колу Јадранске лиге. Мега Визура је сада девета са 10 победа, док је Раднички 10. са осам тријумфа.

Раднички је добро почео утакмицу, а почетком другог полувремена водио је и са 15 разлике, 50:35. Мега је после тога заиграла потпуно другачије на оба краја терена и сустигла је предност "ђавола".

Мега Визура водила је у последњем минуту, али је Раднички изједначио на 83:83 у последњем минуту. После тога је Ратко Варда постигао оба пенала.

Марко Мариновић је после тога промашио тројку, а Александар Луковић је дао један поен за 86:83 за Мегу, која је потом направила фаул на Мариновићу, а он је дао један пенал за коначан резултат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару