Читај ми!

Хјустон, имамо проблем!

Шампион Мајами, предвођен Леброном Џејмсом, који је претходно вече рушио рекорде - заустављен у Хјустону. Лејкерси се распуцали, али без победе.

У наставку првенства НБА лиге Хјустон је јутрос савладао Мајами са 106:103 и прекинуо низ од осам узастопних победа актуелног шампиона.

Петорицу стартера Хјустона, који су на овом сусрету имали двоцифрен кошгетерски учинак, предводио је Двајт Хауард са 22 поена и 16 скокова. Хауарад је тако уписао 40. "дабл-дабл" учинак ове сезоне и примакао се рекорду Чарлса Барклија који је у шампионату 1997/98 42 пута остварио двоцифрен учинак у две категорије.

Уз Хауарда запажене роле у редовима "ракета" имали су Џејмс Харден и Теренс Џонс. Први је, уз 21 кош имао и 11 асистенција, док је Џонс утакмицу завршио са 19 поена и 12 ухваћених лопти.

На супротној страни Двејн Вејд и Мајкл Бизли убацили су по 24 коша, док је Леброн Џејмс постигао два поена мање.

Кошаркаши Голден стејта победили су у гостима Индијану са 98:96, поенима Клеја Томсона 0,6 секунди пре краја утакмице, и остварили пету победу у последњих шест утакмица.

То је била прва победа Голден стејта у Индијани после седам година. Томсон је утакмицу завршио са 25 поена, од којих је 16 постигао у четвртој четвртини. Стивен Кари убацио је 19 поена, док су по 10 поена додали Дрејмонд Грин и Харисон Барнс.

У екипи Индијане, која је претрпела тек четврти пораз ове сезоне на домаћем терену, Дејвид Вест био је најефикаснији са 27 поена, а Пол Џорџ убацио је 26 поена.

Сан Антонио победио је Кливленд са 122:101 и остварио четврту узастопну победу, Лос Анђелес Клиперси победили су Феникс са 104:96 и забележили пету узастопну победу, док је Њу Орлеанс прекинуо низ од осам пораза победом против Лос Анђелес лејкерса од 132:125.

Резултати:

Кливленд - Сан Антонио 101:122

Индијана - Голден стејт 96:98

Хјустон - Мајами 106:103

Оклахома - Филаделфија 125:92

Финикс - ЛА клиперс 96:104

ЛА лејкерс - Њу Орлианс 125:132

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару