Читај ми!

Без Богдановића на Раднички

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић потврдио је да ће Богдан Богдановић пропустити дерби меч 22. кола Јадранске лиге против Радничког из Крагујевца. Вујошевић рекао да његови играчи морају да иду на победу у утакмици са Радничким уколико желе да изборе учешће на завршном турниру Јадранске лиге. Бертанс стигао у Београд, на терену 16. марта против Солнока.

Богдановић је у петак повредио колено у финишу меча Евролиге против Реала у Мадриду, коју је домаћин добио резултатом 80:57.

Вујошевић је рекао да најбољи играч Партизана Богдан Богдановић у овој сезони неће наступити против Радничког због повреде, коју је зарадио на утакмици Евролиге са Реал Мадридом.

"Богдановић готово сигурно неће наступити због лакше повреде. Он је истегао мишић и осећа болове, што га спречава да квалитетно одигра меч, а и не желимо да ризикујемо", рекао је Вујошевић.

Он је додао да очекује велику подршку навијача у предстојећем мечу.
"Не морам посебно да наглашавам колика је важност ове утакмице, сваки кикс значио би удаљавање од фајналфора, а зна се шта он све носи. Раднички је незгодан тим, тренер Мирослав Николић је пренео свој стил игре на екипу. Добро шутирају, чак и центри се извлаче и покушавају за три поена. Они су непредвидив тим и долазе растерећени у Београд. Ситуација захтева велику мотивацију и концентрацију", упозорио је Вујошевић.

Трофејни тренер истакао је да екипа полако подиже форму после великог броја повреда које су ове сезоне задесиле црно-беле. Вујошевић је казао да се нада да неће изостати подршка
навијача на мечу са Радничким.

Кошаркаш Партизана Дејан Мусли оценио је да Раднички квалитетна екипа и да поседују одличан шут са дистанце.

"Имају сјајну екипу, коју краси шут за три поена, и уколико успемо да их на том пољу зауставимо, можемо се надати победи. У сваком случају очекујем изузетно тежак меч", рекао је Мусли.  

Утакмица Партизан - Раднички на програму је у понедељак од 20.45 сати у хали Пионир.

Бертанс стигао у Београд

Кошаркаш Партизана Давис Бертанс рекао је да се у потпуности опоравио од повреде колена, као и да једва чека да се придружи екипи и почне са тренинзима.

"Осећам се добро... Није било ни мало лако без кошарке ових осам, девет месеци, тако да једва чекам да прва утакмица почне и да заиграм. Немам страх од повреде... И тамо сам вежбао и у потпуности сам спреман", рекао је Бертанс новинарима у Београду.

Летонац је допутовао из Сан Антонио, где се претходних неколико месеци опорављао од повреде колена.

"Почињем са тренинзима већ сутра, а први меч ће ми бити 16. марта против Солнока. Очекујем да ћемо у наставку побеђивати и да ћемо, као и до сада у сваком мечу ићи на победу, а ако тако буде - биће трофеја", казао је Бертанс.

Он је рекао да се током опоравка у САД ужелео саиграча и навијача црно-белих, иако је са свима био у контакту.

"Са свим саиграчима сам био у контакту и јева чека да их видим... Тешко ми је било да их гледам на утакмицама преко интернета. Такође, недостајали су ми и "гробари", јер они су нешто посебно, а њихове поруке су ми много помгле", казао је Летонац.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару