Павловић: Дошао сам јер волим Партизан

Александар Павловић истакао на промоцији да је дошао да помогне црно-белима јер је велики партизановац. Некадашњи репрезентативац је потврдио да би у Хумској могао да остане и наредне сезоне.

Нови кошаркаш Партизана Александар Саша Павловић рекао је да је као велики навијач црно-белих дошао да помогне клубу у тешкој ситуацију и поручио да постоји могућност да остане и наредне сезоне.

"Захвалан сам свима из клуба на добром пријему, презадовољан сам. Од управе до саиграча сви су ме прихватили, знам очекивања навијача и даћу све од себе да постигнемо што боље резултате. Од Партизана се увек очекују титуле и даћемо све од себе да то и остваримо", рекао је некадашњи репрезентативац Србије и Црне Горе и бивши НБА играч на конференцији за медије у дворани Пионир.

Он није одбацио могућност да остане и после лета, упркос томе што је са црно-белима уговорио сарадњу до краја сезоне.

"Увек постоји могућност за то, никад нисам дугорочно размишљао, али ја сам велики партизановац, па ако буде било потребе и ако буде све како треба - и то је могуће", поручио је Павловић и констатовао да није размишљао о повратку у репрезентацију.

Тренер црно-белих Душко Вујошевић изразио је задовољство што коначно има леп повод да изађе пред новинаре.

"Позната је ситуација с повредама наших играча, пре свега мислим на повреде Вестермана и Милосављевића. Павловић дуго није играо и не може одмах да буде спреман. Пажљиво бирамо играче, основни критеријум је да мора да буде добар човек и да размишља тимски. Треба имати стрпљења, јер није дошао сам да решава проблеме, нити је потпуно спреман и уклопљен, али верујем да ће екипа његовим доласком и повратком Бертранса бити конкурентна за такмичења која предстоје", истакао је Вујошевић и напоменуо да је акценат на Јадранској лиги, преко које се следећу сезоне излази у Евролигу.

Када је у питању предстојећи дуел са Жалгирисом у Топ 16 фази елитног такмичења (четвртак, 18.45) тренер црно-белих био је кратак.

"Не треба заборавити да се Жалгирис пласирао у Топ 16 фазу са пет победа, показали су да имају квалитет, променили су концепцију у односу на претходне године и сад имају само једног странца. Типични су представници литванске кошарке, много трче и шутирају, добро су попуњени на свим позицијама", истакао је Вујошевић.

Павловић неће моћи да дебитује у црно-белом дресу (са бројем осам) против Жалгириса, јер стиче право наступа тек у другом кругу, али ће заиграти наредног викенда против Широког.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару