Читај ми!

Победе Индијане, Бостона и Торонта

У ноћи између понедељка и уторка у НБА лиги одиграно је шест утакмица, а 40. победу у сезони уписала је Индијана, која је била бољa од Денвера са 119:80. Као гости славили су Бостон у Милвокију 102:86 и Хјустoн у Минесоти са 107:89. Торонто као домаћин савладао Њу Орлеанс 108:101 а Голден Стејт победио Филаделфију 123:80.

Индијана је остварила најубедљивију победу у текућем шампионату а у победничкој екипи најбољи је био Дејвид Вест са 12 скокова и 25 поена, од којих је 21 постигао у првом полувремену.

У редовима Денвера бољи од осталих био Вилсон Чендлер са 17 убачених понена.

Кошаркаши Бостона победили су екипу Милвокија са 102:86. Бостон је до победе у гостима предводио Џеф Грин са 29 поена, од чега је 11 постигао у последњој четвртини.

У екипи Милвокија најефикаснији је био Брендон Најт са 22 поена, док је српски кошаркаш Мирослав Радуљица за седам минута на терену постигао четири поена и забележио три скока.

Најубедљивију победу прошле ноћи забележио је Голден стејт који је са 123:80 савладао Филаделфију. Најбољи у победничком тиму био је Марис Спејтс са 32 поена и осам скокова, док је на другој страни најефикаснији био Мајкл Картер Вилијамс са 24 поена.

Српски репрезентативац Немања Недовић није играо за победнички тим због повреде.

Прошле ноћи победу је уписао и Торонто, који је био бољи од Њу Орлеанса са 108:101.

Торонту је ово шеста победа у низу, а најзалужнији за тријумф билу су Патрик Патерсон и Демаркус Дероузен са по 22 поена, док је у Њу Орлеансу најефикаснији био Туреки Еванс са 23 поена.

Кошаркаши Хјустона уписали су, такође, шесту победу у низу, а девету у последњих 11 мечева. Рокетси су прошле ноћи били бољи од Минесоте са 107:89.

У победничкој екипи најбољи су били Чендлер Парсонс са 20 поена и Двајт Хауард са 15 поена и 18 ухваћених лопти.

У Минесоти, која и даље игра без повређеног црногорског кошаркаша Николе Пековића, најефикаснији је био Кевин Лов са 31 поеном.

Детроит је изненадио Сан Антонио Спарсе победом са 109:100, а најбољи у победничкој екипи је био Брендон Џенкинс са 21 поеном.

Резултати:

Индијана - Денвер 119:80

Торонто - Њу Орлеанс 108:101

Детроит - Сан Антонио 109:100

Милвоки - Бостон 86:102

Минесота - Хјустон 89:107

Голден Стејт - Филаделфија 123:80

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару