Клиперси газе без милости, драма у Орланду

Орландо победио Индијану у трилер завршници са 93:92. Пол Џорџ промашио шут за победу. Чикаго добио Лејкерсе 92:86, а Кливленд је био бољи од Мемфиса после продужетка. Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса победили су на свом терену Филаделфију са 123:78 и тако забележили победу са највећом разликом у клупској историји.

Клиперси су после прве четвртине водили са 46:15, док су највећу предност на утакмици, од 56 разлике, остварили после поена Џамала Крофорда, шест минута пре краја треће четвртине.

Домаће је до победе предводио Блејк Грифин са 26 поена, 11 скокова и шест асистенција, а у тим се вратио и Крис Пол, први пут после 3. јануара, када је повредио лево раме. Он је играо 23 минута, постигао је седам поена и имао осам асистенција.

Џамал Крофорд постигао је 21, а Деандре Џордан 10 поена и 20 скокова.

У екипи Филаделфије, која је претрпела шести узастопни пораз, односно 13. у последњих 16 утакмица, Тони Ротен био је најефикаснији са 21 поеном.

Кошаркаши Оклахоме победили су на свом терену Њујорк са 112:100 и нанели му четврти пораз у последњих пет утакмица. Најбољи у победничком тиму био је најбољи стрелац лиге Кевин Дурент. Он је постигао 41 поен, имао је 10 скокова а недостајала му је једна асистенција за "трипл дабл" учинак.

Реџи Џексон додао је 19 поена и шест асистенција, а Серж Ибака 16 поена и девет скокова.

У екипи Њујорка по 16 поена постигли су Рејмонд Фелтон и Амаре Стодемајер, док је други најбољи стрелац НБА лиге Кармело Ентони убацио 15 поена и имао седам скокова.

Кошаркаши Орланда победили су Индијану са 93:92 и остварили пети узастопни тријумф на свом терену. Виктор Оладипо био је најефикаснији у екипи Орланда са 23 поена, од којих је 13 постигао у четвртој четвртини, док је Никола Вучевић додао "дабл дабл" учинак од 19 поена и 13 скокова.

У екипи Индијане Пол Џорџ био је најефикаснији са 27 поена, а Ленс Стивенсон додао је 16.

Кошаркаши Чикага победили су на гостујућем терену Лос Анђелес Лејкерсе са 92:86. Кирк Хајнрих био је најефикаснији са 19 поена у екипи Булса, Жоаким Ноа додао је 18 поена и 13 скокова, а 18 поена је постигао и Тај Гибсон.

У екипи Лејкерса, у којој због повреда није било Кобија Брајанта, Пау Гасола, Џордана Фармара, Ника Јанга, Џодија Микса и Гзавијеа Хенрија, најефикаснији је био центар Крис Кејман са 27 поена.

Бруклин је победио Њу Орлеанс са 93:91, Вашингтон је победио Сакраменто са 93:84, Кливленд је после продужетка победио Мемфис са 91:83, док је Далас победио Бостон са 102:91 и остварио пету узастопну победу.

Резултати:

Оклахома - Њујорк 112:100

Л.А. Лејкерс - Чикаго 86:92

Бостон - Далас 91:102

Бруклин - Њу Орлеанс 93:81

Кливленд - Мемфис 91:83 (продужетак)

Орландо - Индијана 93:92

Вашингтон - Сакраменто 93:84 и

Л.А. Клиперс - Филаделфија 123:78

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару