Читај ми!

Јута изненадила Мајами, Финиксу дерби Запада

У ноћас одиграним утакмицама у НБА лиги највеће изненађење је приредила екипа Јуте, која је је савладала актуелног шампиона Мајами са 94:89, уз само 13 поена ЛеБрона Џејмса. У мечу "револверашких" екипа Финикс је био бољи од Голден стејта са 122:109.

Најлошији тим Запада био је бољи од шампиона - Јута џез је изенадила ЛеБрона и екипу и славила велику победу - 94:89.

Други пут у сезони МВП лиге ЛеБрон Џејмс је постигао само 13 поена, што су "џезери" искористили и стигли до неочекиване победе над шампионом.

Домаћина је предводио Марвин Вилијамс са 23 поена, а управо је он преломио меч са две узастопне тријке у финишу. Ричард Џеферсон је имао 14 поена, Треј Бурк 13, док је Гордон Хејвард стао на 9 уз 11 асистенција и 9 скокова.

Џејмс, који је уз шут 4/16 из игре, имао још 7 скокова те по 5 асистенција и изгубљених лопти, а најбољи у "Хиту" био је Двејн Вејд са 19 поена и 6 скокова.

Словеначки плејмејкер Горан Драгић одиграо је меч каријере, постигавши 34 поена уз 10 асистенција за победу Финикса над Голден стејтом.

Највише су му помогли Џералд Грин са 25 поена, те Пи Џеј Такер са 16 уз 15 скокова и 4 украдене лопте. Стефон Кари је предводио Вориорсе са 28 поена и 9 асистенција, 23 поена и 6 скокова имао је Харисон Барнс, док је 17 додао Клеј Томпсон. Немања Недовић је поново остао на клупи за резерве.

ЛаМаркус Олдриџ убацио је 16 од својих 26 поена у последњој четвртини и донео победу Портланду у Минеаполису. Ол-стар центар "Блејзерса" је имао и 9 скокова, а сјајно га је пратио Весли Метјуз са 21 поеном и 6 асистенција. Деветнаест је убацио Си Џеј МеКолум, док је 15 имао Никола Батум.

Тимбервулвси" ипак нису могли без своја два најбоља играча Кевина Лава и Николе Пековића. Предводио их је Кори Бруер са 26 поена и 7 скокова, поен мање уз 9 асистенција имао је Руки Рубио, док је Данте Канингем имао 14 поена и 10 скокова.

Резултати:
Шарлот бобкетс - Сан Антонио спарс 100:104
Атланта Хокс - Мемфис гризлис 76:79
Детроит пистонс - Денвер нагетс 126:109
Минесота тимбервулвс - Портланд трејл-блејзерс 110:117
Милвоки бакс - Хјустон рокитс 95:101
Финикс санс - Голден стејт вориорс 122:109
Јута џез - Мајами хит 94:89

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару