Читај ми!

Победе гостију, дебакл Голден стејта

Кошаркаши Минесоте прекинули су низ од 11 пораза на свом терену, пошто су победили Лос Анђелес лејкерсе са 109:99. У остале три утакмице НБА лиге славиле су гостујуће екипе. Индијана против Атланте са 89:85, Чикаго је поразио Финикс 101:92, а Шарлот је делкасирао Голден стејт са 91:75.

Минесоту су до победе предводили Кевин Мартин са 32 и Кевин Лав са 31 поеном и 15 скокова, док је у редовима Лејкерса најбољи био Ник Јанг са 24 убачена поена.

Домаћа екипа је у првој четвртини постигла 38 поена уз шут од 56 одсто, а у другој је увећала предност на десет поена. Тек четири минута пре краја меча Лос Анђелес је успео да стигне до једноцифрене разлике, али не и да преокрене резултат.

Кошаркаши Шарлота су савладали екипу Голден стејта на гостовању са 91:75. Шарлот је контролисао меч од самог почетка и водио је и са 18 поена у трећој четвртини и 22 поена средином последње четвртине.

Најефикаснији у победничкој екипи, која је играла са само девет играча, био је Ал Џеферсон са 30 поена. У пораженој екипи бољи од осталих је био Стефон Кари са 17 поена.

Екипа Чикаго булса је уписала и пету узастопну победу, пошто је била боља од Финикса са 101:92.  Карлос Бузер је предводио Булсе са 19 поена и 12 скокова, док је Џими Батлер убацио 18. У редовима домаће екипе најефикаснији је био Словенац Горан Драгић са 24 поена, уз седам скокова.

И екипа Атланте је доживела пораз на домаћем терену, пошто је изгубила од Индијане са 89:85.

Најефикаснији у победничком тиму, који је уписао 38. победу у сезони, био је Дејвид Вест са 22 поена уз 10 скокова.

У Атланти, која је играла без повређеног Пере Антића, бољи од осталих био Мајк Скот са 15 поена, од чега је чак 11 постигао у последњој четвртини.

Резултати:

Минесота - ЛА лејкерс 109:99

Атланта - Индијана 85:89

Финикс - Чикаго 92:101 и

Голден стејт - Шарлот 75:91

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару