Читај ми!

Незадрживи Дурент, Торонтo зауставио Бруклин

У наставку НБА лиге Финикс је као гост био бољи од Филаделфије - 124:113, Торонто је поготком Патрика Патерсона шест секунди пре краја прекинуо сјајан низ Бруклина, за победу од 104:103. Јута је савладала десетковани Сакраменто са 106:99, а Оклахома Атланту са 111:109 и стигла до 36. победе у шампионату, у којем је до сада изгубила само десет утакмица.

Дурент је био најефикаснији на овом мечу са 41 поеном, и тако је на десетој утакмици заредом постигао више од 30 поена. Овом серијом оборио је рекорд Трејсија Мекгрејдија из 2003. године.

У домаћој екипи истакли су се још Реџи Џексон са 18 поена и Џереми Ламб са 14, док је у Атланти најбољи био Пол Милсап са 23 поена.

Милвоки је код куће убедљиво изгубио од Лос Анђелес Клиперсе, али је у домаћем тиму добру партију пружио српски кошаркаш Мирослав Радуљица. Он је постигао 11 поена, а имао је и шест скокова.

Најефикаснији у победничком тиму био је резервиста Џамал Крофорд са 25 поена, док је у тиму Клиперса најбољи био Ерсан Иљасова са 16.

Јута је код куће савладала Сакраменто са 106:99 и тако госте оставила на последњем месту Западне конференције. До победе су их предводили Дерик Фејврс са 17 и Марвин Вилијамс и Енес Кантер са по 16 поена.

Екипа Минесоте је као гост славила победу у Чикагу са 95:86. Кевин Лав је био најефикаснији са 31 поеном.

Некадашњи кошаркаш Партизана, црногорски репрезентативац Никола Пековић повредио је у првом полувремену Ахилову тетиву, али још се не зна колико је повреда озбиљна.

Торонто је у гостима савладао Бруклин са 104:103. Победу канадској екипи донео је Патрик Патерсон који је украо лопту Дерону Вилијамсу и погодио са дистанце шест секунди пре краја. Домаћин је имао шут за победу, али је Пол Пирс промашио тројку у последњој секунди.

Финикс је као гост победио Филаделфију са 124:113 предвођен Џералдом Грином са 30 и Гораном Драгићем са 24 поена. У домаћој екипи најефикаснији је био Мајкл Картер-Вилијамс са 22 поена.

Резултати:

Филаделфија - Финикс 113:124

Бруклин - Торонто 103:104

Чикаго - Минесота 86:95

Милвоки - Л. А. Клиперс 86:114

Оклахома - Атланта 111:109

Јута - Сакраменто 106:99

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару