Читај ми!

Радоњић: Хвала навијачима на подршци

У игри Звезде осетио се недостатак играча на спољним позицијама, рекао је Дејан Радоњић након убедљиве победе над Паниониосом. Тренер црвено-белих пре утакмице добио подршку навијача који су скандирали његово име.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да се у победи над Паниониосом осетио недостатак играча на спољним позицијама.

"Морали да се прилагођавамо ситуацији са мањим бројем спољних играча. Осетило се то на почетку, мекано смо почели, али подизали смо интензитет игре како је меч одмицао", рекао је Радоњић после утакмице.

Радоњић је пре утакмице добио подршку навијача Црвене звезде који су скандирали његово име.

"То за мене представља сатисфакцију за оно што смо уложили до сада, велику посвећеност и рад. Ово ће бити још већа мотивација да наставимо са оним што је потребно да сви буду задовољни", навео је тренер Звезде. Према његовим речима, подршка навијача много значи и играчима, као и свима у клубу.

"Пуно значи играчима, наравно и мени. Драго ми је да су препознали добре ствари које смо до сада урадили и очекујем да буду са нама до краја на овај начин и да покушамо да урадимо још довољно добрих ствари да сви заједно будемо задовољни. Чека нас пуно посла да бисмо све то испунили", казао је Радоњић.

За Звезду против Паниониоса није наступио Бранко Лазић, а Радоњић је навео да се нада да ће бек црвено-белих бити спреман већ за наредни тренинг.

"У току дана смо сазнали да неће бити Лазића. Мислим да нема неких посебних ствари да бисмо били забринути, али он није био у могућности да игра и код лекара је како би се што пре опоравити и надам се да ће бити на следећем тренингу", казао је тренер Звезде.

У српској екипи седам минута на терену провео је 19-годишњи плејмејкер Никола Ребић, али није успео да се упише у стрелце, остваривши индекс корисности минус шест.

"Ребић је ушао у игру у тренуцима када је све било активно и одиграо је оно што је било потребно да будем веома задовољан његовим издањем. Нема нервозе код мене, а нема разлога ни код њега да буде. Сваки секунд на терену пуно ће му значити", рекао је Радоњић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару