Звезда је фаворит, али ми се не предајемо

Урош Дувњак, српски кошаркаш у дресу грчког Паниониоса, сматра да његов тим није без шанси у дуелу трећег кола Еврокупа. Црвено-бели су свакако фаворити, као и један од кандидата за освајање трофеја. Међутим, ми нећемо изаћи са белом заставом. Покушаћемо да у једној прелепој кошаркашкој представи дођемо до позитивног резултата, истакао је Дувњак.

Српски кошаркаш из Паниониоса Урош Дувњак сматра да је Црвена звезда фаворит против тог грчког клуба у Еврокупу. Он ће, како каже, имати посебну мотивацију у дуелу у београдској хали Пионир.

"Црвено-бели су свакако фаворити, као и један од кандидата за освајање трофеја. Међутим, ми нећемо изаћи са белом заставом. Покушаћемо да у једној прелепој кошаркашкој представи дођемо до позитивног резултата. Победа у Београду би нас у потпуности вратила у живот у Еврокупу", рекао је Дувњак уочи утакмице.

Он је навео да ће на утакмици у Београду имати посебну мотивацију, јер ће играти у свом родном граду.

"У првој фази овогодишњег Еврокупа играо сам у Крагујевцу против Радничког, али сада долазим у родни град. Због тога ћу имати силну мотивацију да се покажем у најбољем могућем светлу, али исто тако и екипа ће то од мене очекивати пошто ћемо за противника имати једну изузетно јаку Црвену звезду", истакао је Дувњак.

Паниониос је у прва два кола друге фазе Еврокупа забележио поразе, против руског Нижњег Новгорода у Атини и шпанског Билбаоа у гостима.

"На старту нисмо имали среће. Када то кажем, мислим да смо у доброј форми и да смо имали прилику да добијемо руски тим. У Шпанији једноставно није био наш дан и сумњам да се такво издање може поновити. Имамо доста квалитетних играча у ротацији и увек неко други може да искочи. Свесни смо да нас очекује веома тежак посао, али верујем у нашу снагу", казао је Дувњак.

Утакмица између Звезде и Паниониоса игра се у среду од 19.15 у хали Пионир, у трећем колу Групе Л друге фазе Еврокупа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару