Читај ми!

Клиперси нова жртва Индијане

Пејсерси наставили са доминацијом . Бравура Пековића у победи над Јутом - 27 поена и 14 скокова. Мајами се мучио у Шарлоту.

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге Минесота је савладала Јуту са 98:72, а централна фигура утакмице био је бивши центар београдског Партизана Никола Пековић.

За 29 минута, колико је провео на терену, Пековић је остварио двоцифрен учинак у две категорије. Са 27 кошева био је најефикаснији актер сусрета, а са 14 ухваћених лопти и најбољи скакач.

За прилике у најјачој кошаркашког лиги света овај меч је имао неуобичајен ток. У првом полувремену "џезери" су убацили само 23 поена. У првој четвртини 14, а у другој тек девет! У истом интервалу примили су чак 51 кош па је у наставку сусрета изостала свака резултатска неизвесност.

Поред Пековића у победничком тиму истакли су се Кевин Мартин са 20 и Кевин Лав са 18 поена, при чему је Лав имао и 13 скокова. На супротној страни "двоцифрен" је био само Алек Баркс са 18 кошева.

Индијана је савладала са 106:92 ЛА Клиперсе и забележила 32. победу у сезони. Пејсерси су до нове победе предволдили Пол Џорџ са 36 поена и 6 скокова и Ленс Стивенсон са 22 поена, 12 скокова и 7 асистенција. С друге стране, истакао се ДеАндре Џордан са 12 поена и 17 скокова, 22 поена убацио је Џамал Крофорд, док је 19 додао Блејк Грифин, уз 8 скокова.

Шампион Мајами је тек после продужетка сломио Шарлот, Џејмс је меч завршио са 34 поена и 8 скокова, али шест поена је убацио у додатних пет минута и преломио дуел. Пратио га је Крис Бош са 25 поена и 7 скокова, док је Бобкетсе предводио Ал Џеферсон са 22 поена уз 14 ухваћених лопти.

Резултати: Индијана - Л.А. Клиперс 106:92, Вашингтон - Детроит 98:104, Шарлот - Мајами 96:104 (продужетак), Чикаго - Филаделфија 103:78, Хјустон - Милвоки 114:104 (Мирослав Радуљица без коша за осам минута), Минесота - Јута 98:72, Њу Орлеанс - Голден Стејт 87:97 и Далас - Портланд 111:127.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару