Читај ми!

Победа Радничког, пораз Мега Визуре

Раднички у Крагујевцу савладао екипу Игокее са 82:67 и забележио седму победу у регионалном такмичењу. Мега Визура поражена на гостовању Крки 80:65. Цедевита славила у Скопљу и остала у борби за прво место на табели.

Кошаркаши Радничког победили су вечерас у Крагујевцу екипу Игокее са 82:67 (23:20, 16:12, 16:17, 27:18) у утакмици 17. кола Јадранске лиге. Изабраницима Мирослава Николића то је била седма победа у регионалном такмичењу, а Игокеа је уписала осми пораз.

Раднички је тек у последњој четвртини успео да "сломи" отпор гостујуће екипе и дође до важне победе у борби за бег из доњег дела табеле.

Најефикаснији у домахој екипи били су Стефан Јовић и Стефан Бирчевић са по 16 поена, а Сава Лешић додао је на то још 15 поена. У тиму Игокее најбољи стрелац био је Немања Гордић са 24 поена, док је Синиша Штембергер убацио 15 поена.

Кошаркаши Мега Визуре изгубили су у Новом Месту од екипе Крке са 80:65 (19:12, 23:20, 11:13, 27:20). Српској екипи то је био 11. пораз у регионалном такмичењу, док је Крка уписала седму победу.

Едо Мурич је са 23 поена био најефикаснији у победничкој екипи, а код Меге се истакао Никола Јокић са 18 поена.

Кошаркаши загребачке Цедевите победили су у Скопљу домаћи МЗТ са 81:75 (19:19, 14:21, 23:18, 25:17) у утакмици 17. кола Јадранске лиге.

Овим тријумфом, 13. у регионалном такмичењу, хрватска екипа наставила је борбу за прво место на табели са Црвеном звездом и Партизаном.

Нолан Смит и Миро Билан предводили су Цедевиту са по 15 поена, а два мање постигао је Јусуф Нуркић. У домаћој екипи истакао се Тодор Гечевски са 15 поена, док је Дамјан Стојановски убацио 11 поена.

Цибона је на свом терену савладала екипу Будућности са 65:55, док је Широки био бољи од Солнока са 76:66.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару