Читај ми!

Индијана не стаје, Нетсима прија Лондон

Кошаркаши Индијана пејсерса на свом терену су победили Њујорк никсе са 117:89 и остварили девету узастопну победу на свом терену, а најзаслужнији за 31. победу Пејсерса у сезони били су Стивенсон и Џорџ. Бизаран меч у Хјустону, Бруклин бољи од Атланте у Лондону.

Победом над Њујорком од 117:89 Индијана је остварила 31. победу у сезони. Оклахома је као гост славила победу у "Тојота центру" у мечу с Хјустоном, а Бруклин нетси су задржали ореол непобедивости у лондонској "О2 арени".

Најзаслужнији за 31. тријумф лидера Истока био је бековски тандем Ленс Стивенс - Пол Џорџ. Стивенс је меч окончао са рекордом каријере од 28 поена (10-17 за два, 3-5 за три), уз по четири скока и асистенције.

Пратио га је одлични Пол Џорџ, који је додао 25 поена (8-17 за два, 4-8 за три), а остварио је и седам скокова и три асистенције. Дејвид Вест додао је 12, а Рој Хиберт и Дени Грејнџер по 11 поена.

С друге стране, у екипи Њујорка, која је после низа од пет победа претрпела други узастопни пораз, Кармело Ентони био је најефикаснији са 28 поена (8-17 за два, 3-3 за три). Тајсон Чендлер додао је 13, а Рејмонд Фелтон и Џеј-Ар Смит по 12 поена.

Кошаркаши Бруклин нетса савладали су Атланта хоксе резултатом 127:110 у мечу НБА лиге одиграном у лондонској "О2 арени".

Бруклин је показао да му прија играње у престоници Енглеске, пошто је забележио и трећу победу у исто толико наступа у Лондону.

Најефикаснији је био Џо Џонсон, који је постигао 29 поена, од тога 26 у првом полувремену. Џонсон је имао и четири скока и пет асистенција. Андреј Блеч остварио је дабл-дабл (20 п. и 14 ск.), а двоцифрени су још били Пол Пирс (18), Кевин Гарнет (12) и Алан Андерсон (15).

Најбољи у редовима Атланте били су Шелвин Мек и Мајк Скот са по 17 поена. Тиго је додао 16, а Милсап 13 поена.

Бивши кошаркаш Црвене звезде Перо Антић за 23 минута на паркету постигао је 11 поена и ухватио пет лопти.

У последњем мечу вечери видели смо тријумф Оклахома Сити тандера на гостовању у Тексасу код екипе Хјустона.

Гости су добро отворили меч, па су после десет минута игре имали четири поена предности, али уследила је фуриозна друга четвртина Рокитса - који су на полувреме отишли са 14 поена предности.

То је натерало тренера гостију Скота Брукса да својим играчима у свлачионици пусти снимак свих 12 тројки Хјустона из првог полувремена у ком су постигли невероватна 73 поена. Рокитси у наставку нису убацили ниједну тројку - и постигли само 19 поена?!

Тандери су предвођени Кевином Дурентом и Реџијем Џексоном стигли до преокрета и победе.

Прва звезда гостију зауставила се на 36 поена, уз нешто слабији шут из игре (8-21 за два, 2-7 за три). Дјурент је остварио седам асистенција и пет скокова, али и чак седам изгубљених лопти. Највише помоћи имао је у Реџију Џексону, који је убацио 26 поена, а имао је и шест украдених лопти.

У тиму домаћина, Џејмс Харден и Теренс Џонс убацили су по 16 поена, а један мање додао је Литванац Донатас Мотијеунас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару