Читај ми!

Шарлот прекинуо низ Никса, победа Кавса

Кошаркаши Шарлота победили су ноћас на свом терену Њујорк са 108:98 и прекинули његов низ од пет узастопних победа у НБА лиги. Кливленд кавалирси нанели пети узастопни пораз Лејкерисама, а тријумфе су забележили и Индијана и Мемфис.

Шарлот Бобкетси победили су ноћас Њујорк Никсе са 108:98 и тако прекинули победнички низ екипе из "Велике јабуке".

Најбољи у екипи Шарлота био је Ал Џеферсон са 35 поена и осам скокова, а Кемба Вокер постигао је 25 поена, од којих 12 у четвртој четвртини. Џералд Хендерсон додао је 17 поена. Бобкетси су тако прекинули низ од три пораза.

Кармело Ентони био је најефикаснији у екипи Њујорка са 20 поена, а имао је и шест скокова, Амаре Стодемајер постигао је 17, а Рејмонд Фелтон 13 поена. После четири утакмице у екипу Никса вратио се Тајсон Чендлер, који је одсуствовао због бронхитиса.

Кошаркаши Кливленда победили су на гостујућем терену Лос Анђелес лејкерсе са 120:118 и нанели им пети узастопни пораз. Луол Денг предводио је Кавалирсе до победе са 25 поена, а за три поена шутирао је 5/5. Андерсон Варежао додао је "дабл дабл" учинак од 18 поена и 18 скокова, а Дион Вејтерс постигао је 17 поена.

У екипи Лејкерса Ник Јанг био је најефикаснији са 28 поена, два мање имао је Џоди Микс, а Пау Гасол постигао је "дабл дабл" од 20 поена и 12 скокова.

Мемфис је на свом терену победио Оклахому са 90:87 и остварио трећу узастопну победу. Гризлисе су до победе предводили Кортни Ли са 24 и Зек Рендолф са 23 поена, који је имао и 13 скокова. После паузе од скоро осам недеља због повреде левог колена, у екипу Мемфиса вратио се Марк Гасол, који је постигао 12 поена.

Најбољи у екипи Оклахоме био је Кевин Дјурент са 37 поена. Реџи Џексон додао је 17, а Серж Ибака 11 поена, девет скокова и четири блокаде.

Индијана је победила Сакраменто са 116:92 и прекинула низ "краљева" од
три победе. Пол Џорџ био је најефикаснији у победничкој екипи са 31 поеном, Дејвид Вест постигао је 16 поена и имао осам скокова, док је Ленс Стивенсон додао 13 поена, пет скокова и пет асистенција. Индијана је тако постигла пету победу у последњих шест утакмица.

У екипи Сакрамента најбољи је био Демаркус Козинс са "дабл дабл" учинком од 31 поена и 13 скокова.

Резултати јутрошњих утакмица:

Шарлот - Њујорк 108:98
Индијана - Сакраменто 116:92
Мемфис - Оклахома 90:87 и
ЛА лејкерс - Кливленд 118:120

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару