Читај ми!

Победе Њујорка и Сан Антонија

Кошаркаши Њујорка победили су на свом терену, после продужетка, Феникс са 98:96 и остварили пету узастопну победу у НБА лиги. Сан Антонио је славио победу у Њу Орлеансу. Торонто бољи од Милвокија, као и Вашингтон од Чикага, победе Даласа и Јуте.

Никсе је до шесте победе у последњих седам утакмица предводио Кармело Ентони са 29 поена и 16 скокова. Он је у продужетку постигао четири од шест поена. Рејмонд Фелтон постигао је 19, а по 10 су додали Џеј-Ар Смит и Андреа Барњани.

Феникс у продужетку није успео да погоди кош из игре, већ само четири слободна бацања, па је претрпео трећи узастопни пораз. Горан Драгић био је најефикаснији у тиму из Аризоне са 28 поена, уз осам скокова, а Леандро Барбоса додао је 21 поен.

Сан Антонио је као гост терену победио Њу Орлеанс са 101:95 и остварио пету узастопну победу. Тони Паркер био је најефикаснији у екипи Спарса са 27 поена, уз седам асистенција, Тим Данкан додао је 18 поена уз девет скокова, а Ману Ђинобили 14 поена.

У екипи Њу Орлеанса, која је изгубила шесту узастопну утакмицу, Ентони Дејвис остварио је "дабл дабл" учинак од 22 поена и 11 скокова. Брајан Робертс постигао је 19 поена.

Торонто је на свом терену победио Милвоки са 116:94 и нанео му шести узастопни пораз. Кајл Лори постигао је за победнички тим 23 поена, а Јонас Валанчијунас 15 поена и имао је 10 скокова.

Демар Дерозан додао је 19, а Патрик Патерсон 18 поена за екипу Торонта, која је у последњих девет утакмица, победила осми пут. Репторси су тако прекинули низ од пет пораза у међусобним дуелима против Бакса на свом терену.

У Милвокију, тиму са најлошијим скором у НБА лиги - од седам победа и 30 пораза, најефикаснији је био Ерсан Иљасова са 27 поена и девет скокова. Српски кошаркаш Мирослав Радуљица играо је нешто више од четири минута, постигао је пет поена и имао један скок.

Вашингтон је победио Чикаго са 102:88 и прекинуо његов низ од пет победа, док је Хјустон победио Бостон са 104:92 и нанео му девети узастопни пораз.

Далас је победио Орландо са 107:88 и нанео му осми узастопни пораз, а Јута је победила Денвер са 118:103 и прекинула његов низ од пет узастопних победа.

Резултати јутрошњих утакмица:
Торонто - Милвоки 116:94
Бостон - Хјустон 92:104
Њујорк - Феникс 98:96 (продужетак)
Њу Орлеанс - Сан Антонио 95:101
Чикаго - Вашингтон 88:102
Далас - Орландо 107:88
Јута - Денвер 118:103

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару