Читај ми!

Радоњић: Шилб се није прилагодио

Пред меч другог кола "Ласт 32" фазе Еврокупа против Нижњег у Новгороду, тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да очекује тешку утакмицу након напорног пута, али да се нада победи. "Шилб се није прилагодио филозофији игре", рекао је Радоњић.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да Американац Блејк Шилб није испунио његова очекивања, али није желео да каже да ли ће овај играч остати у клубу.

"Предочио сам ситуацију у вези са Шилбом, он је дошао на мој предлог и очекивао сам да ће пружити више. Очигледно се није најбоље прилагодио нашој филозофији и чврстини игре која нам је била потребна у оба правца. То су захтевала такмичења која играмо", рекао је Радоњић на конференцији за новинаре у хали Пионир.

Црногорски стручњак није желео да каже да ли ће Шилб путовати у Русију, где Звезду у среду очекује дуел са Нижњим Новгородом у другом колу Еврокупа.

"Све остале информације добићете од управе. У овом тренутку морамо да се фокусирамо на играче који су ту. Мечеви које смо одиграли показују да је форма у успону", навео је Радоњић.

Тренер црвено-белих рекао је да је стање у екипи задовољавајуће, да нема повређених играча и да играчи у добром расположењу иду на пут у Русију.

"Нижњи Новгород је тим који заслужује максимални респект. Мораћемо да одиграмо боље, посебно у одбрани у односу на меч са Билбаоом. Неће бити нимало лако, гости смо екипи која је квалитетно одиграла први део такмичења. У међувремену су довели Рочестија и са додатним квалитетом ушли у други круг",

Утакмица другог кола Л групе "Ласт 32" фазе Еврокупа игра се у среду у 16.30 по средњоевропском времену.

Звезда је у првом колу савладала Билбао, а руски тим био је бољи од грчког Паниониса.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару