Читај ми!

Пекмен закуцао Бобкетсе

Никола Пековић са 26 поена уз шест скокова и три асистенције најефикаснији актер сусрета у победи Минесоте над Шарлотом. Радуљициних десет кошева у поразу Милвокија. Нетси победили шампиона након два продужетка, сукоб Џејмса и Телетовића.

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге (НБА) Минесота је савладала Шарлот са 119:92, уз 26 поена бившег центра београдског Партизана Николе Пековића, који је био и најефикаснији актер сусрета.

До сјајног учинка Пековић је дошао за само 27 минута, при чему је имао шест скокова и три асистенције. Црногорски репрезентативац био је скоро непогрешив у шуту из игре, погодивши десет пута из 14 покушаја. Притом, учинак са линије извођења слободних бацања био му је стопостотан, искористивши свих шест "пенала".

Запажену ролу јутрос је имао још један бивши играч Партизана. Иако је његов Милвоки изгубио од Чикага са 81:72, Мирослав Радуљица је за нешто више од 20 минута убацио десет кошева и пет пута био највиши у скоку.

Бруклин Нетси су после два продужетка успели да савладају Мајами. Најзаслужнији за пети узастопни тријумф био је Џо Џонсон са 32 поена 4 скока и пет асистенција. Помоћ је имао у времешном али и даље сјајном Полу Пирсу (23 поена) и Шону Ливингстону (19 поена, 11 скокова).

Мајамију нису помогла 36 поена Краља Џејмса, који је успео и да се "закачи" са Мирзом Телетовићем након једног грубљег фаула.

Резултати:

Индијана - Вашингтон 93:66
Филаделфија - Детроит 104:114
Атланта - Хјустон 83:80
Њу Орлеанс - Далас 90:107
Минесота - Шарлот 119:92
Бруклин - Мајами 104:95 (два продужетка)
Мемфис - Финикс 104:99
Милвоки - Чикаго 72:81
Јута - Кливленд 102:113
Сакраменто - Орландо 103:83
Голден стејт - Бостон 99:97
ЛА клиперс - ЛА лејкерс 123:87

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару