Тепић: Не осећам се као новајлија

Миленко Тепић се после пет година, у којима је играо са променљивим успехом, вратио у Партизан. Некадашњи репрезентативац признаје да се много тога променило у црно-белом табору.

Повратник у редове кошаркаша Партизана Миленко Тепић изјавио је да се у клубу не осећа као новајлија, иако се много тога променило од када је 2009. године напустио тим и прешао у Панатинаикос.

"Ово је пета година да нисам у Партизану, много тога се променило, ниједан од играча када сам одлазио сада није у тиму. Ипак, не осећам се као новајлија у клубу, јер ми је познат систем рада", рекао је Тепић.

Тепић је после Панатинаикоса играо за шпански Кахасол и литвански Лијетувос Ритас, али издања из Партизана није успео да понови, па је одлучио да се у току ове сезоне врати у црно-беле.

"Сада сам старији и искуснији, тражићу своју улогу у тиму. Трудићу се да екипи помогнем што је могуће више. Овде смо сви због истог циља, а то је да остваримо резултате које Партизан годинама постиже", рекао је Тепић.

Он је додао да неће имати попуста код тренера Душка Вујошевића као "староседелац" и један од искуснијих у тиму.

Партизан ће у Топ 16 фази Евролиге играти у Групи Е против мадридског Реала, московског ЦСКА, Галатасараја, Бајерна, Жалгириса, Макабија и Локомотиве.

"Морамо да будемо опрезни, не смемо да подлегнемо притиску и очекивањима публике и навијача. После две године играмо Топ 16, у групи смо са мадридским Реалом, који још не зна за пораз у елитном такмичењу, што је додатни изазов и ново искуство за нас", рекао је један од најбољих ове сезоне у Вујошевићевом тиму Богдан Богдановић.

Пословни директор Партизана Млађан Шилобад оценио је да су црно-бели били изузетно успешни у 2013. години.

"Иза нас је успешна година, освојили смо две титуле - у Јадранској лиги и домаћем првенству. Годину смо завршили на најбољи могући начин, пласманом у Топ 16 фазу. Очекујемо пуно у следећој години. Момци су изборили још 14 утакмица у Евролиги, од чега ће се седам играти у Арени", рекао је Шилобад.

Шилобад је нагласио да ће навијачи моћи да од 27. јануара замене годишње карата за утакмице Топ 16 фазе Евролиге.

"Екипи желим много здравља у 2014. и да се повређени Лео Вестерман и Давис Бертанс што пре опораве", поручио је Шилобад.

Први меч у Топ 16 фази Евролиге црно-бели ће одиграти против мадридског Реала 2. јануара, у Београдској арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару