Читај ми!

Сан Антонио у налету, Индијана не стаје

Ноћас је у НБА лиги одиграно девет утакмица а Сан Антониo, Индијана, Портланд и Мајами наставили су серије победа. Пејсерси су победом против Минесоте са 98:84 дошли до 13. победе у сезони. Мајами је савладао Финикс са 107:92 уз 35 кошева Џејмса, и тиме дошао до 11. победе, колико има и Сан Антонио након победе над Њу Орлеансом - 112:93. Портланда је без већих проблема победио Њујорк са 102:91.

Чета Грега Поповича наставља са сјајним партијама. Нова жртва "Мамуза" били су "Пеликани" из Њу Орленса - 112:93.

У екипи Сан Антонија седморица играча постигли су двоцифрени број поена, а најефикаснији је био Ману Ђинобили са 16. Тони Паркер додао је 14 поена уз седам систенција, Марко Белинели постигао је 14, Борис Дијао 13, а Пети Милс поен мање.

Тијаго Сплитер додао је 11 са Спарсе, а Тим Данкан је за мање од 25 минута постигао 10 поена, имао пет скокова и три блокаде.

У екипи Њу Орлеанса, која је у Сан Антонију изгубила шесту узастопну утакмицу, најефикаснији је био Рајан Андерсон са 17 поена, а по 12 су додали Тајрик Еванс и Џру Холидеј.

Кошаркаши Портланда победили су на свом терену Њујорк са 102:91 и остварили 11. узастопну победу. То је најдужи низ победа Портланда од децембра 2007. године, када је екипа везала 13 тријумфа.

У победничком тиму најефикаснији је био Николас Батум са 23 поена, уз седам скокова и шест асистенција, док је Ламаркус Олдриџ додао 18 поена уз 14 скокова, што је његов седми "дабл дабл" учинак у сезони.

У екипи Никса, која је претрпела шести узастопни пораз, Кармело Ентони био је најбољи са 34 поена и 15 скокова.

Детроит Пистотонси су победили Милвоки са 113:94 и нанели му девети узастопни пораз. Грег Монро био је најефикаснији у екипи "Клипова" са 16 поена, док је добру партију пружио и Брендон Џенингс, који је постигао 15 поена и имао 13 асистенција.

Џенингс, кога је прошле сезоне Милвоки "трејдовао" у Детроит, је у првој четвртини везао четири "тројке" и био је један од најзаслужнијих за серију Пистонса од 21:0, крајем прве четвртине, којом је Детроит стекао недостижну предност.

У екипи Милвокија Џон Хенсон постигао је 15 поена, а Крис Мидлтон, који је прошле сезоне из Детроита прешао у Милвоки, додао је 14 поена. Српски кошаркаш Мирослав Радуљица играо је скоро пет минута, постигао је два поена и имао по скок и асистенцију.

Актуелни шампион Мајами победио је Феникс са 107:92 и остварио седму узастопну победу. Домаће су до победе предводили Леброн Џејмс са 35 поена и Двејн Вејд са 21 поеном и 12 асистенција. Реј Ален додао је 17, а Крис Андерсен 12 поена за Мајами.

Џенинг Фрај био је најефикаснији у екипи Феникса, који је изгубио пети пут у последњих седам утакмица.

Јута је после продужетка победила малерозни Чикаго са 89:83 и остварила тек другу победу у сезони, док је Индијана победила Минесоту са 98:84 и још је непоражена на свом терену уз укупно 13 победа. То је најбољи старт екипе из Индијанополиса у историји франшизе.

Бостон је победио Шарлот са 96:86 и забележио други узастопни тријумф, Денвер је био бољи од Даласа са 110:96, док је Хјустон победио Мемфис са 93:86 и остварио пету победу у последњих шест утакмица.

Резултати:

Шарлот - Бостон 86:96

Индијана - Минесота 98:84

Детроит - Милвоки 113:94

Мајами - Финикс 107:92

Мемфис - Хјустон 86:93

Далас - Денвер 96:110

Сан Антонио - Њу Орлеанс 112:93

Јута - Чикаго 89:83 (продужетак) 

Портланд - Њујорк 102:91

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару