Читај ми!

Клиперси 'растурили' Булсе

У наставку НБА лиге одиграно је пет утакмица. ЛА клиперси савладали Чикаго са чак 121:82, а Оклахома је савладала Јуту са 95:73 и нанела 14. пораз тиму из Солт Лејк Ситија, који је од почетка шампионата одиграо 15 утакмица. Кошаркаши Лос Анђелес лејкерса су победили екипу Сакрамента са 100:86.

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса су на свом терену убедљиво савладали Чикаго са чак 39 поена разлике - 121:82.

Утакмица је решена још у првом полувремену, а до десете победе Клиперсе је предводио Џеред Дадли са 21 поеном, док је Блејк Грифин убацио 15, уз 12 скокоава.

У екипи Булса најефикаснији је био Луол Денг са 22 поена, док су по 15 поена постигли Карлос Бузер и Мајкл Данвил.

Најефикаснији у победи Лејкерса био је Ксавијер Анри са 21 поеном, од којих је 12 убацио у последњој четвртини и био најзаслужнији за победу своје екипе. Шпански центар Пау Гасол постигао је 20 поена, док је Џоди Микс додао још 14.

У редовима Кингса најбољи је био Грејвис Васкес са 20 поена и седам асистенција, док је Демаркус Казинс уписао 17 поена, осам скокова и седам асистенција.

Кошаркаши Детроита победили су на гостовању Бруклин Нетсе са 109:97.

Најбољи у петој овосезонској победи Детроита био је Родни Стаки са 27 поена и шест асиистенција. С друге стане, Нетси су уписали и 10. пораз, а за победу нису била довољна ни 34 поена Џоа Џонсона. У поразу Детроита Кевин Гарнет је убацио само четири поена.

Оклахома је лако дошла до победе против Јуте - 95:73.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Кевин Дјурент са 19 поена, а истакао се и Серж Ибака са 17 поена, 11 скокова и три блокаде. У редовима Јуте најбољи су били Енес Картер и Руди Гоберт са по 10 поена.

Кошаркаши Финикса су на гостовању победили Орландо са 104:96, а до друге победе у два дана Сансе је предводио словеначки репрезентативац Горан Драгић са 23 поена и 13 асистенција. Најбољи у поразу Орланда био је Никола Вучевић са 20 поена и 10 скокова, док је Арон Афало убацио 16 поена.

Резултати: 

Бруклин - Детроит 97:109

ЛА клиперс - Чикаго 121:82

Орландо - Финикс 96:104

ЛА лејкерс - Сакраменто 100:86

Оклахома сити - Јута 95:73

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару