Читај ми!

Незадрживи Дjурeнт одувао и Клиперсе

У НБА лиги, у ноћи између четвртка и петка,одигране су две утакмице. Кошаркаши Оклахоме победили су на свом терену Лос Анђелес Клиперсе са 105:91 и остварили осму победу. Кевин Дjурент био најефикаснији са 28 поена и осам асистенција и 6 скокова. Денвер је славио против Чикага са 97:87, чиме је прекинуо серију од пет победа Булса.

Победи Оклахома Сити Тандера највише је допринео незадрживи Кевин Дjурент, али је и Серж Ибака додао 17 поена, пет скокова и три блокаде, док је Расел Вестбрук постигао 12 поена и имао је шест скокова и пет асистенција.

Оклахома је водила током целе утакмице, а Клиперси су успели да се примакну само на шест поена заостатка.

У екипи Клиперса Блејк Грифин био је најбољи са 27 поена и 10 скокова. Он је тако на 10 од последњих 12 утакмица остварио учинак од 20 и више поена и 10 и више скокова.

Џамал Крофорд додао је 18 поена, а Крис Пол је на 13. узастопној утакмици остварио "дабл дабл" учинак, постигао је 17 поена и имао 12 скокова.

У полувремену утакмице навијач Оклахоме Бред Бракер погодио је "тројку" са половине терена и освојио награду од 20.000 долара.

Кошаркаши Денвера победили су на свом терену Чикаго са 97:87 и нанели му пети узастопни пораз у међусобним дуелима.

Денвер је утакмицу "преломио" серијом од 13:0 на почетку четврте четвртине "тројкама" Џордана Хамилтона и Нејта Робисона.

Џордан Хамилтон био је најефикаснији у победничком тиму са 17 поена и шест скокова, Џеј Џеј Хиксон додао је 14 поена и девет скокова, а Кенет Ферид додао је 12 поена и 11 скокова. Нејт Робинсон утакмицу је завршио са 11 поена.

У екипи Чикага, која је прекинула низ од пет победа, Дерик Роуз је био најефикаснији са 19 поена, а Карлос Бузер додао је 15 поена и 10 скокова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару