Читај ми!

НБА: Немилосрдни домаћини

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге јутрос је одиграно пет утакмица и у свих пет успешнији су били домаћини. Победе су славили Вашигтон, Мајами, Детроит, Сакраменто и Хјустон.

Визардси су у главном граду САД савладали Минесоту са 104:100. Најефикаснији у редовима Чаробњака био је Бредли Бил са 25 поена. Чех Јан Весели је завршио утакмицу са осам поена (4/4), шест скокова, две украдене, блокадом и две изгубљене.

На другој страни, Кевин Лав је убацио 25 поена, а од тога 16 у првој четвртини, што је вероватно и разлог пораза Вукова. Никола Пековићје убацио 13 поена имао шест скокова, блокаду али имао и  две изгубљене лопте.

Родни Стаки и Џош Смит су предводили Пистонсе до победе против Никса (92:86) са 21 ондосно са 19 поена. Кармело Ентони је убацио 25 поена, али то није много помогло тиму из Медисон Сквер Гардена.

Двоструки узастопни шампион, Мајами, лако је изашао на крај са Атлантом иако се није могло наслутити после прве четвртине. Леброн Џејмс није био на свом нивоу (13 поена, 6 ск, 5 ас) али је Крис Бош одрадио одличан посао убацивши 19 поена уз шут из игре 8/9. Реј Ален је као резервни играч постигао 17 поена.

На другој страни, одличну ролу имао је бивши играч Олимпијакоса и Црвене звезде, македонски репрезентативац Перо Антић са 12 поена, четири скока, по две украдене и изгубљене лопте.

Хјустон је лако победио Бостон са 109:85 (Теренс Џонс најефикаснији са 24 поена), док је Сакраменто водио жестоку битку против Финикса (107:104), коју је добио захваљујући Демаркусу Казинсу - 27 поена, 12 скокова.

Рeзултати:

Вашингтон - Минесота 104:100
Детроит - Њујорк 92:86
Мајами - Атланта 104:88
Хјустон - Бостон 109:85
Сакраменто - Финикс 107:104

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару