Читај ми!

Наташа Ковачевић: Једва чекам утакмицу

Све је спремно за пријатељску утакмицу кошаркашица Црвене звезде и мађарског Ђера у знак подршке Наташи Ковачевић. "Почаствована сам што се нешто овако организује због мене. Веома сам срећна и узбуђена јер ћу моћи да видим бројне другарице. Једва чекам", рекла је Наташа која нам је са својих 19 година показала како се бори и побеђује у најтежим животним биткама.

Млада српска кошаркашица која је недавно тешко повређена у саобраћајној несрећи Наташа Ковачевић изјавила је да је одушевљена јер ће Црвена звезда и мађарски Ђер одиграти пријатељску утакмицу у њену част.

"Почаствована сам што се нешто овако организује због мене. Веома сам срећна и узбуђена јер ћу моћи да видим бројне другарице. Једва чекам. Заиста ми све ово много значи и одушевљена сам што ће Ђер бити гост Београда. Планирала сам да идем у Мађарску да их све посетим, али они су ме предухитрили", рекла је Ковачевићева. Њој је после несреће у Мађарској ампутирана десна нога до колена и морала је да прекине играчку каријеру.

"Желим да пошаљем поруку свима да треба да се боре и да се, без обзира на све, никад не предају и не одустају. И када помислите да су све лађе потонуле, да нема излаза, морате пронаћи мотив и увек размишљати позитивно. Такође, у животу треба да радите оно што волите и да максимално уживате у томе", поручила је Ковачевићева. Она је додала да јој је спорт помогао да преброди разне недаће и научио је да буде дисциплинована.

"Спорт ми је помогао да у сваком смислу будем боља и то је још једна порука коју желим да пренесем другим људима. Сада се осећам супер. Тренутно ходам само с једним штапом. Могу да се крећем и нормално функционишем, и веома сам срећна због тога", изјавила је Ковачевићева.

Пријатељска утакмица између Црвене звезде и Ђера игра се сутра од 18.30 сати у Железнику.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару