Портланд у серији, и Булси "мељу"

У наставку НБА првенства одиграно је шест утакмица, а кошаркаши Портланда остварили су седму узастопну победу. "Трејлблејзерси" су на гостујућем терену победили екипу Бруклина са 108:98. Чикаго Булси су наставили са одличним играма и савладали Шарлот са 86:81. Голден Стејт је победио Јуту са 98:87 без поена Недовића.

Нову победу, седму у низу, остварили су кошаркаши Портланд Трејлблејзерса победивши домаћу екипу Бруклин Нетса са 108:98.

У екипи Портланда био је најефикаснији Ламаркус Олдриџ са 27 поена, а имао је и осам скокова, Весли Метјуз додао је 24 поена, а Демјан Лилард 19 поена и девет асистенција.

Код Нетса Шон Ливингстон био је најефикаснији са 23 поена, а Кевин Гарнет додао је 16, уз осам скокова.

Кошаркаши Мемфиса победили су у Лос Анђелесу Клиперсе са 106:102. Гризлисе су до победе предводили бивши играч Клиперса Зек Рендолф са 26 поена и 15 скокова и Марк Гасол са 23 поена, девет скокова и осам асистенција. Мајк Конли додао је 15 поена.

У екипи из Лос Анђелеса Крис Пол је остварио 11. узастопни "дабл дабл" учинак, постигао је 18 поена и имао 11 скокова, док је Блејк Грифин постигао 23 поена, уз 11 скокова.

Кошаркаши Голден стејта победили су на гостујућем терену Јуту са 98:87 и нанели јој трећи узастопни пораз у лиги. Најефикаснији у екипи Голден стејта био је Стивен Кари са 22 поена, а имао је и осам асистенција и шест скокова.

Он је у четвртој четвртини напустио терен пошто му је, у борби за лопту, кошаркаш Јуте Марвин Вилијамс пао на главу.

У тиму Голден стејта, Клеј Томпсон и Харисон Барнс постигли су по 17 поена, док је српски репрезентативац Немања Недовић играо нешто мање од три минута и није се уписао међу стрелце.

У екипи Јуте, Гордон Хејворд постигао је 18 поена, а Марвин Вилијамс 16.

Чикаго је на свом терену победио Шарлот са 86:81 и забележио пету узастопну победу. Луол Денг био је најефикаснији у екипи Булса са 21 поеном, Карлос Бузер додао је "дабл дабл" учинак од 12 поена и 17 скокова, Џими Батлер 14, а Дерик Роуз 12 поена.

У екипи Шарлота Џефри Тејлор постигао је 20 поена, а Џералд Хендерсон 16 поена, осам скокова и шест асистенција.

Оклахома је на свом терену победила Денвер са 115:113 захваљујући добрим партијама Кевина Дурента и Расела Вестбрука. Дурент је утакмицу завршио са 38 поена, осам скокова и шест асистенција, а Вестбрук са 30 поена, 12 скокова и седам асистенција.

За поражени тим Тај Лосон постигао је 29 поена и имао осам асистенција, а Џеј Џеј Хиксон додао је 18 поена и 19 скокова.

Далас је на свом терену победио Филаделфију са 97:94. Монта Елис постигао је 24 поена за Мавериксе и тако на 11. узастопној утакмици постигао 18 и више поена. Дирк Новицки и Шон Мерион додали су по 20 поена.

Еван Тарнер био је најбољи у екипи Филаделфије са 26 поена, девет скокова и седам асистенција.

Резултати:

Бруклин - Портланд 98:108
Чикаго - Шарлот 86:81
Оклахома Сити - Денвер 115:113
Далас - Филаделфија 97:94
Јута - Голден стејт 87:98
Лос Анђелес Клиперс - Мемфис 102:106

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару