Читај ми!

Радоњић: Звезда спремна за дерби

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да игра вечитог ривала Партизана никада није зависила од једног играча и да повреда Леа Вестермена може да буде фактор који ће ујединити играче црно-белих у предстојећем дербију. Меч се игра у понедељак од 20.30 часова.

Вечити дерби кошаркаша Партизана и Звезде долази у неугодном тренутку за Партизан. Иако су оба тима играла у петак у Евролиги, црно-бели су уморнији. Наиме, они су играли у Москви, доживели убедљив пораз и емотивно се испразнили. Осим тога Партизан муче проблеми са повредама. С друге стране, Звезда је као домаћин у фантастичној представи савладала Литванце. Тренер црвено-белих Радоњић свестан је да игра противника не зависи од једног играча и да је у дербију све могуће.

"Очекује нас дуел са Партизаном пред њиховим навијачима. Они су од старта добро кренули и први су на табели. Сигуран сам да ће мотивација са обе стране бити велика, као и на сваком дербију. Желимо да им смањимо квалитет офанзивног скока, наравно, битно је Вестерманово одсуство , али Партизан не зависи од једног играча, него ће то бити још већи кохезиони фактор. Морамо да играмо на веома високом нивоу уколико желимо да их савладамо", рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали Пионир.

Тренер црвено-белих истакао је да није забринут због чињенице да ће већина његових играча први пут "осетити ватру" дербија.

"Играчи који дођу у Звезду знају шта је дерби, није потребна додатна мотивација. Партизан има предност домаћег терена, искуство са играњем у Евролиги и верујем да ће бити добра кошаркашка представа", поручио је Радоњић.

После седам одиграних утакмица у регионалном такмичењу црно-бели воде на табели са скором 6-1, док црвено-бели имају скор 5-2. Дерби утакмица осмог кола Јадранске лиге између Партизана и Црвене звезде игра се у понедељак од 20.30 часова у хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару