Читај ми!

Бостон оборио „Врелину“, Индијана без пораза

Бостон тројком у последњој секунди савладао Мајами са 111:110. Индијана и даље без пораза, Јута – победа, шта је то. Недовић поново у саставу ратника. Кливленд бољи од Филаделфије након два продужетка, Клиперси надиграли Хјустон.

Јунак меча на Флориди био је Џеф Грин, који је у последњој секунди погодио тројку и донео Селтиксима тријумф над шампионом Мајамијем. Индијана после седам одиграних утакмица има стопроцентан учинак, док је Јута свих седам мечева изгубила. Немања Недовић за пет минута забележио скроман учинак, један поен, и по једна асистенција и скок, у поразу Ратника од Мемфиса.

Селтикси су нанели други пораз Мајамију. Иако је Леброн Џејмс био изузетно расположен за игру 25 поена, 10 асистенција и осам скокова, ни то није било довољно шампиону да стигне до победе. Поред јунака Грина, који је имао учинак 24 поена, четири скока и две асистенције, победи Бостона допринели су Бредли са 17 поена, Крафорд са 15 и Салингер са 12, који је забележио и осам скокова.

У пораженом тиму поред Џејмса истакли су се Крис Бош са 20 поена и седам скокова, као и Вејд са учинком од 18 поена и седам асистенција.

Клиперси надиграли Хјустон са 107:94. Нерешива енигма за домаће били су Грифин и Редик, који су предводили свој тим до тријумфа у Хјустону. Њих двојица постигли су по 22 поена.

Голден стејт поново није успео да дође до победе поражен је од Мемфиса са 108:90. Недовић се после једног меча паузе поново нашао у екипи, али са скромним учинком. Мемфис је до победе водио Зек Рендолф са 23 поена и 11 скокова, с друге стане бољи од осталих био је Кари са 22 поена.

Занимљиво је било и у Кливленду где је домаћин након два продужетка савладао Филаделфију са 127:125. Овај меч је, такође, имао свог јунака Кајрија Ирвинга са фантастичним учинком од 39 поена и 12 асистенција. Он је ставио и тачку на овај меч, соло продором преварио је центре гостију и положио лопту у обруч, преостало је само шест стотинки и трујум је био обезбеђен.

Резултати:
Торонто - Јута 115:91
Атланта - Орландо 104:94
Бруклин - Индијана 91:96
Кливленд - Филаделфија 127:125 (продужетак)
Мајами - Бостон 110:111
Хјустон - ЛА клиперс 94:107
Мемфис - Голден стејт 108:90
Милвоки - Далас 83:91 и
Сакраменто - Портланд 85:96

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару