Блејк „угасио“ Хјустон, Мајами опет гази

Тројка којом је Стив Блејк 1,3 секунде пре краја утакмице донео победу Лејкерсима од 99:98 над Хјустоном, обележила је последње три утакмице наставка НБА лиге. Кошаркаши Мајамија победили су на свом терену Лос Анђелес Клиперсе са 102:97 и остварили трећу узастопну победу а Денвер је победио Атланту са 109:107.

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса победили су на гостујућем терену Хјустон са 99:98 "тројком" Стива Блејка 1,3 секунде пре краја утакмице. Хјустон је имао последњи напад, али је Патрик Беверли промашио "тројку".

Блејк је утакмицу завршио са 14 поена, Џоди Микс постигао је 18, а Весли Џонсон 16 поена.

То је била прва утакмица у којој је Двајт Хауард играо против свог бившег тима, откако је на крају сезоне напустио Лејкерсе. Он је утакмицу завршио са 15 поена и 14 скокова, али је у последња три и по минута промашио седам слободних бацања.

Најефикаснији у екипи Хјустона био је Џејмс Харден са 35 поена, девет скокова и пет асистенција.

Кошаркаши Мајамија победили су на свом терену, у ноћи између четвртка и петка Лос Анђелес Клиперсе са 102:97 и остварили трећу узастопну победу у НБА лиги.

Актулене шампионе је до победе предводио Двејн Вејд са 29 поена и седам скокова. Он је тако у четвртој узастопној утакмици постигао више од 20 поена.

Леброн Џејмс додао је 18 поена, шест асистенција и пет скокова, а у другом полувремену имао је проблема са повредом леђа. Реј Ален и КрисБош додали су по 12 поена за екипу Мајамија, која је у шестој узастопној утакмици постигла више од 100 поена.

У екипи Клиперса Блејк Грифин био је најефикаснији са 27 поена и 14 скокова, Џеј Џеј Редик додао је 15, Џамал Крофорд 14, Крис Пол завршио је утакмицу са 11 поена и 12 асистенција, а Деандре Џордан са 11 поена и 14 скокова.

Денвер је победио Атланту са 109:107 и остварио седму узастопну победу у међусобним дуелима на свом терену. Тај Лосон постигао је 23 поена и имао осам асистенција у екипи Нагетса, а Нејт Робинсон додао је 15 поена.

Пол Милсап постигао је 29 поена и имао 10 скокова у тиму Атланте, али је 1,9 секунди пре краја промашио "двојку" за изједначење. Ал Хофорд додао је 21 поен за поражени тим.

Резултати утакмица:
Мајами - Лос Анђелес Клиперс 102:97
Денвер - Атланта 109:107
Хјустон - Лос Анђелес Лејкерс 98:99

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару