Читај ми!

Звезда, у пуном сјају!

Солнок није пружио ни пристојан отпор Црвеној звезди, која је уписала нову победу у регионалној лиги - 90:64. Сви кошаркаши Звезде на листи стрелаца: Марјановић 16 поена и осам скокова, Блажич 14 поена.

Звезда је својим навијачима у "Пиониру" приредила ноћ за памћење. Црвено-бели су савладали мађарски Солнок са 90:64 (25:11, 25:24, 24:12, 16:17), у последњој утакмици петог кола регионалне Јадранске лиге.

У једном моменту је било и чак 32 поена разлике, а онда је Дејан Радоњић одлучио да ротира екипу, и пружи свим момцима са клупе прилику, а они су је искористили, јер се сваки играч Звезде уписао у листу стрелаца!

У дуелу који је од почетка био лишен резултатске неизвесности, Црвена звезда је лако потврдила улогу великог фаворита и стигла до четврте победе у регионалном такмичењу.

Овом победом, црвено-бели су се прикључили Цедевити и Партизану на деоби прва три места.

Од првог минута била је евидентна велика разлика у квалитету два тима и Звезда је брзо стигла до двоцифрене предности, а чинило се да су се играчи Солнока унапред помирили са поразом.

У којој мери су домаћини били надмоћни, можда је најбоље илустровати податком да су имали 46 скокова, чак 24 више од противника.

Вечерашња утакмица била је идеална прилика да тренер црвено-белих Дејан Радоњић пружи прилику свим играчима и сви су успели да се упишу у листу стрелаца.

Убедљива победа кошаркашима Црвене звезде сигурно ће улити самопоуздање пред евролигашки дуел против Панатинаикоса, који је на програму у четвртак.

Црвена звезда: Цветковић 2, Митровић 11, Лазић 2, Блажич 14, Симоновић 4, Марјановић 16, Раденовић 5, Катић 11, Ристић 2, Нелсон 7, Џенкинс 7, Шилб 7.

Солнок: Симон 5, Хорват 8, Келер, Думић, Војвода, Марковић, Ракић 6, Ворен 18, Ивошев 11, Оливер 4, Лоран 12.

Табела: Црвена звезда, Партизан и Цедевита 4-1, Цибона, Будућност, Раднички и Крка 3-2, МЗТ, Игокеа, Мега Визура, Широки и Солнок 2-3, Задар 1-4, Олимпија 0-5.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару