Биће сјајно играти пред Гробарима

Нови двојац кошаркаша Партизана, Теренс Кинси и Борис Дало, одушевљени су атмосфером коју праве навијачи Партизана. "Играо сам у неколико евролигашких клубова, али нигде нисам видео овакве навијаче. Ово је скроз другачији ниво навијања", рекао је искусни Американац.

Нови кошаркаши Партизана Теренс Кинси и Борис Дало одушевљени су атмосфером коју су навијачи црно-белих направили на промоцији тима и поручили да једва чекају почетак сезоне.

Американац Кинси имао је прилику да игра против Партизана у Пиониру пре две сезоне, када је био члан турског Ефеса.

"Играо сам у неколико евролигашких клубова, али нигде нисам видео овакве навијаче. Можда у Америци и у НБА лиги, али тамо немате бакље. Чуо сам о атмосфери коју навијачи Партизана праве, ово је скроз другачији ниво навијања", рекао је Кинси.

На питање новинара да ли има обавезу да се реваншира присталицама црно-белих добрим играма на терену, бивши члан Мемфиса и Кливленда је рекао:

"Не осећам неку обавезу према њима, ја сам само кошаркаш. Захвалан сам им што ћу имати прилику да играм у оваквим условима и они једноставно заслужују да дамо све од себе", додао је Кинси.

Млади француски кошаркаш Борис Дало такође није крио задовољство због доласка у шампионски тим из Хумске.

"Партизан има фантастичне навијаче, једва чекам да почне први званични меч. Сјајан је осећај када имате овакву подршку", рекао је Дало.

Он је додао да је у Хумску дошао како би напредовао, посебно у раду са тренером Душком Вујошевићем.

"Евролига ће бити сјајно такмичење, покушаћемо да се домогнемо Топ 16 фазе Евролиге и да одбранимо титуле у домаћем шампионату, као и Јадранској лиги. Биће интересантно.Ту су моји пријатељи из Француске Ловерњ и Вестерман, који ће ми, надам се, помоћи да напредујем сваког дана. Мислим да ће на крају испасти све како треба", поручио је 19-годишњи момак из Нанта.

Дало је прошао све млађе селекције Француске, од кадета преко јуниора до младог тима, а током каријере бранио је боје Поатијеа, ЦФББ-а и Нанта.

Партизан прву утакмицу у новој сезони игра у недељу против Игокее.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару