Црвена звезда у новом руху

КК Црвена звезда представио тим и нове дресове за нредну сезону. Том приликом председник клуба Небојша Човић истакао да екипа расте из године у годину. Навијачи Звезде, без обзира на муке, увек траже највише, али молим за стрпљење, јер, као што је познато, не може да сване пре јутра, истакао је Човић на представљању тима и нових "чемпион" дресова за нову сезону.

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је да екипа расте из године у годину и да ће наредне сезоне учинити све да се приближи добро познатом циљу.

"Када смо бирали спонзора за дресове, нисмо случајно изабрали 'чемпион', јер осим квалитета спонзора и његово име говори о нашим плановима. Очекује нас изузетно узбудљива сезона и учинићемо све да се приближимо нашем циљу. Навијачи Звезде, без обзира на муке, увек траже највише, али молим за стрпљење, јер, као што је познато, не може да сване пре јутра", истакао је Човић на званичној промоцији тима и дресова за наредну сезону у београдском хотелу Метропол.

Човић је најавио и одређене промене у стратегији за наредну сезону.

"Ове године ћемо се фокусирати искључиво на нас и нећемо одговарати на сваки камен који дође са стране, јер не желимо да се трошимо на другим пољима. Велики изазови очекују нас у Јадранској лиги, домаћем купу и првенству, а о Евролиги да и не говорим. Такође, не смемо да заборавимо и на едукацију играча, јер је поред кошаркашког знања и школовање веома битно", поручио је Човић.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић изразио је задовољство што је екипа од данас комплетна, доласком Рашка Катића са шампионата Евопе из Словеније.

"Десет дана уочи прве утакмице са Широким могу да кажем да смо урадили све планирано и да спремно дочекујемо старт. Циљ нам је да напредујемо и будемо најбољи после Нове године, када је то и најважније", поручио је Радоњић.

Промоцији тима и нових дресова присуствовали су сви играчи, укључујући и последње појачање Ивана Раденовића, као и кошаркашице црвено-белих, које ће наредне сезоне такође играти у "чемпион" дресовима.

"Чемпион" је урадио три гарнитуре дресова за кошаркаше Црвене звезде, и они ће бит коришћени за такмичење у Евролиги, регионалној АБА лиги и Купу Радивоја Кораћа. За такмичење у Суперлиги Србије биће припремљена још једна, редизајнирана гарнитура.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару