Читај ми!

Шампион се захуктава

Изабраници Душка Вујошевића у четвртак почињу са контролним утакмицама пред нову сезону. Шампион Србије на располагању има девет играча, као и неколицину која ће покушати да задовољи укусе Вујошевића до почетка сезоне.

Кошаркаши Партизана почетком августа кренули су са припремама за нову сезону, а у четвртак ће стартовати са играњем контролних утакмица.

Први ривал шампиона Србије и Јадранске лиге биће ОКК Београд у затвореном мечу у хали Пионир. Црно-беле потом очекује турнир у Ђевђелији од 30. августа до 1. септембра, на којем учествују још домаћин Кожуф, МЗТ Скопље и грчки ПАОК.

По повратку у Србију Партизан ће се у Краљеву састати са Слогом, 6. септембра, а пет дана касније одмериће снагу са крагујевачким Радничким у Београду.

Црно-бели потом путују 15. септембра у Малагу, где их прво очекују провере са Кахасолом и Мурсијом (16. и 17.), затим турнир на којем учествују Реал Мадрид и Уникаха (19. и 20.), да би боравак у Шпанији завршили са две припремне утакмице са Локомотивом из Кубана и Гран Канаријом (23. и 24.).

Крајем септембра црно-беле очекује и Евролига Медија дан, који је такође постао традиционални део припрема за улазак у нову сезону.

Уочи званичног старта нове такмичарске сезоне клуб из Хумске одиграће још један припремни меч, а противник ће накнадно бити познат.

Тренер Душко Вујошевић тренутно на тренингу има на располагању Шалића, Андрића, Милутинова, Вестермана, Ђорђевића, Милосављевића, Муслија, Аранитовића, Маринковића, као и играче који су тренутно на проби: Пота, Малешевића, Милисављевића, Зловарића, Безбрадицу, Мареља и Мићовића.

Репрезентативци Ловерњ, Богдановић и Гагић су са националним тимовима Француске и Србије, Бертанс се опоравља од повреде, док је Дало тренутно у Француској, а клуб ће његов статус размотрити у наредном периоду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару