Читај ми!

Радоњић: Жреб нам није био наклоњен

Дејан Радоњић оценио да жреб није било наклоњен његовој екипи, али да ће се борбено супротставити свим екипама. Небојша Човић жели у другу фазу Евролиге и да ће клуб пробати да од почетка такмичења своје утакмице игра у Београдској арени.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да његов тим није имао среће приликом жреба за групну фазу такмичења у Евролиги.

Црвено-бели ће наредне сезоне играти у групи Д против Панатинаикоса, Макабија, Лаборала, Локомотиве и победника квалификација, где ће се такмичити Варезе, Олденбург, Лијетувос Ритас, Рига, Химки, Остенде, Нимбурк и Банвит.

"Извукли смо јаке противнике и мислим да нам жреб није био наклоњен. Детаљнију анализу наших ривала моћи ћемо да урадимо касније, јер су екипе још увек у фази формирања. Из шестог шешира прижељкивао сам лакшег противника, али ћемо по свему судећи добити најтежег, јер та екипа веома амбициозно напада место у Евролиги кроз квалификације", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Радоњић је додао да Звезда има своје адуте и најавио велику борбу у сваком мечу, иако црвено-беле очекује веома тежак посао.

"Наша обавеза је да вредно радимо, што боље се припремимо за све изазове који нам следе и да се са великом борбеношћу супротставимо свим екипама против којих будемо играли", закључио је Радоњић.

Председник Звезде Небојша Човић рекао је да ће његова екипа покушати да прође у другу фазу Евролиге и да ће клуб пробати да од почетка такмичења своје утакмице игра у Београдској арени.

"Ја нисам ни очекивао лаку групу. Као што сам рекао, кога код да добијете то су озбиљни, стабилни клубови. Пробаћено да прођемо у другу фазу. У том делу нисам песимиста, али уопште нећу да се оптерећујем, нити стручни стаб ни играче, осим што ћемо дати све од себе да направимо што је могуће бољи резултат", рекао је Човић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару