Читај ми!

Нови скандал Јадранске лиге

Новонастали неспоразум око места одржавања завршног турнира Јадранске лиге нови скандал челника регионалног такмичења.

Директор лиге Јосип Билић рекао да ће фајнал-фор бити одигран у Лакташима, а генерални менаџер Роман Лисац узвратио је да још ништа није извесно и да он и даље "навија" за Београд.

Уље на ватру долила је изјава председника Игокее Бориса Спасојевића, који је рекао да их нико из Јадранске лиге није обавестио и да тај клуб не жели да буде домаћин Ф4.

"Ово је нови скандал руководилаца лиге, јер је неозбиљно да Билић потврђује да су Лакташи место одигравања фајнал-фора, а да то демантује Лисац. Чак и председник Игокее није упознат с тим, а Радован Лорбек, који је по пропозицијама овлашћен о свему томе, ћути", рекао је Директор кошаркашког клуба Црвена звезда Давор Ристовић.

Он је поручио да је неодговорно и неозбиљно да се на тај начин одређује домаћин завршног турнира, а да при томе Лорбек од 6. марта до данас није обезбедио клубовима копију споразума између Евролиге и Јадранске лиге.

"Очигледно Лорбеку није јасно да су му пропозиције пале, а сад су му још додатно изгубиле на валидности, јер је пробијен и рок за одредјивање места одиграваја фајнал фора који је по пропозицијама био најкасније 1. март. Сваки дан покушавам да га добијем по неколико пута међутим, безуспешно. Видим да поједини медији имају много више успеха и да он својим коментарима споразума наставља да дезавуише целу лигу", додао је Ристовић.

Директор црвено-белих нагласио је да се тек након увида у споразум између Евролиге и Јадранске лиге може направити договор око места одигравања фајнал фора.

"У противном, регуларност лиге биће тотално срушена. Онда би било најбоље да лигу нисмо ни играли него да смо препустили Лорбеку да каже ко ће да игра Евролигу што би била још једна потврда да ово није лига клубова него приватна лига Лорбека који се стално позива на Борд Јадранске лиге и некакве његове усмене консултације", закључио је Ристовић.

Црвена звезда је тренутно другопласирана на табели Јадранске лиге са једном победом мање од водеће Игокее и и готово сигурно је обезбедила пласман на завршни турнир.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару