Читај ми!

Против Улма "на мишиће"

Влада Вукоичић очекује да његови кошаркаши извуку максимум после освојеног Купа Србије и "на мишиће" савладају екипу Улма. Немачка екипа показала да је реч о изузетно незгодном противнику, Звезди победа неопходна, уколико жели да размишља о пролазу у наредну рунду такмичења.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Вукоичић рекао је данас да црвено-бели морају да забораве на тријумф у Купу Радивоја Кораћа и "на мишиће" се изборе за победу против немачког Улма.

Црвено-бели после четири одигране утакмице у групи имају скор 2:2 и са две победе до краја, против Улма и 19. фебруара на гостовању Галатасарају сигурно би се изборили за пласман у четвртфинале Еврокупа.

"Тренутно се налазимо на крилима победе у Купу и надам се да ћемо против Улма исцрпети последњи атом енергије и дати све од себе. Ово је утакмица коју морамо да извучемо 'на мишиће' и пронаћи снаге у глави. Практично ћемо за шест дана одиграти пет утакмица. Није лако вратити екипу. Некоме је потребно смањити тренинг, а другима терапија", рекао је Вукоичић на конференцији за медије у дворани Пионир.

Он је додао да је неколико играча повређено и да ће наступ МВП-ија финалне утакмице у Крагујевцу Демаркуса Нелсона, који је против Партизана повредио скочни зглоб и колено зависити од налаза на прегледима.

Тренер Звезде упозорио је да је Улм веома офанзивна екипа, која има високе проценте шута за два и три поена.

"Биће тешко ако им дозоволимо да наметну свој начин игре. Екипа Улма била је потцењена када је формиран састав групе, али су на паркету показали да оправдано играју у овој фази и конкуришу за следећи део такмичења", објаснио је Вукоичић.

Клуб са Малог Калемегдана упутио је апел публици да навијање буде фер, коректно и спортски, јер је на прошлој утакмици било убацивања тврдих предмета у терен, што може да доведе до веће казне.

Утакмица Црвена звезда–Улм игра се сутра од 19.30 у дворани Пионир, док у исто време у Казању Уникс дочекује екипу Галатасараја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару