Читај ми!

Заустављени Селтикси

Кошаркаши Шарлота победили су у ноћи између понедељка и уторка Бостон са 94:91 и прекинули низ Селтикса од седам узастопних победа у НБА лиги. Минесота после осам пораза на гостовањима победила Кливленд са 100:92 а Лос Анђелес Клиперси победили су Филаделфију са 107:90. Кошаркаши Бруклина победили су после продужетка Индијану са 89:84 и прекинули низ од пет пораза на гостовањима против те екипе.

Бобкетсе је до победе предводио Бајрон Маленс са 25 поена и 18 скокова. Рамон Сешнс убацио је 19, а Кемба Вокер додао је 18 поена, шест скокова и шест асистенција.

Џеф Грин био је најефикаснији у пораженом тиму са 18 поена, Кевин Гарнет додао је 16 поена уз 13 скокова, а Пол Пирс 13, уз по осам скокова и асистенција.

Кошаркаши Минесоте победили су Кливленд са 100:92 и прекинули низ од осам пораза на гостовањима.

У екипи Минесоте, која није победила на гостовањима од 3. јануара, Лук Риднор постигао је 21 поен, од којих 13 у последњој четвртини, док је бивши центар Партизана Никола Пековић постигао 16 поена и имао 10 скокова.

Рики Рубио додао је 13 поена и 10 асистенција за Тимбервулвсе, који су прекинули низ од четири узастопна пораза.

Кајри Ирвинг убацио је 20 поена и имао седам асистенција у екипи Кливленда, а Тристан Томпсон 16 поена.

Лос Анђелес Клиперси победили су Филаделфију са 107:90. Клиперсе је предводио Крис Пол са 18. "дабл дабл" учинком у сезони од 21 поена и 11 асистенција, док су Блејк Грифин и Џамал Крофорд убацили по 20 поена.

У екипи Филаделфије Ник Јанг био је најбољи са 29 поена.

Кошаркаши Бруклина победили су после продужетка Индијану са 89:84 и прекинули низ од пет пораза на гостовањима против те екипе.

Брук Лопес постигао је 25 поена уз осам скокова, а 17 је додао Џо Џонсон. Реџи Еванс постигао је осам поена за победнички тим, али је имао и 22 скока.

У екипи Индијане, која је другу утакмицу узастопно на свом терену изгубила после продужетка, Џорџ Хил био је најефикаснији са 22 поена.

Њу Орлеанс је победио Детроит са 105:86 и остварио тек трећу победу у последњих осам утакмица, Вашингтон је био бољи од Милвокија са 102:90, а Сан Антонио од Чикага са 103:89.

Кошаркаши Атланте победили су Далас са 105:101 и забележили другу победу у последњих осам утакмица на гостовањима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару