Читај ми!

Тежак посао за Партизан у финалу

Тренер кошаркаша Партизана Влада Јовановић рекао је да очекује тешку и напорну финалну серију плеј-офа против Црвене звезде Београд и додао да изостанак центра Рашка Катића не сме да буде алиби црно-белима.

"Звезда је заслужено дошла до финала, као и ми. Ми смо очекивано ушли у то финале и остварили део својих амбиција и нормално је да нећемо да се зауставимо на томе", казао је Јовановић за клупски сајт.

Центар црно-белих Катић је поново зарадио лајмску болест, због чега му каријера није угрожена, али ће морати да мирује.

"Ми ћемо наступити са измењеним саставом, али ту нећемо тражити никакву алиби варијанту. Сви играчи који буду изашли на терен сутра и у наредним утакмицама, мораће да поделе задужења и одговорности и да ураде посао као да нико не недостаје", истакао је тренер црно-белих, који јуре 11. узастопну титулу првака Србије.

Партизан и Црвена звезда у досадашњем току сезоне играли су пет пута и црно-бели ниједном нису терен напустили погнутих глава.

"Мислим да 5:0 или 0:5, у зависности ко са које стране гледа, значи доста. Ипак, ми ћемо у сваком тренутку размишљати као да ни једна пре тога није била. Знали смо да се код њих повећава глад и сигурно је да им неће недостајати мотивације. Ми смо доласком у финале рекли своје и хоћемо да се попнемо на највишу степеницу", казао је тренер Партизана.

 

Јовановић је додао да очекује да мотивација његових играча буде на највишем нивоу.

"Неће нам сигурно тих 5:0 бити реметилачки фактор, у смислу да ћемо ући са слабијом мотивацијом или сматрати Звезду као екипу коју смо пет пута добили, па са недовољном ангажованошћу ући у следећу утакмицу. Наша мотивација ће и због финала и због сусрета са Звездом бити на максимуму и тако се и спремамо већ шест, седам дана", рекао је Јовановић.

Финална серија плеј-офа Суперлиге Србије игра се на три победе, први меч је у уторак од 20 сати у хали Пионир, а домаћин је Партизан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару